Jsme zavedená česká firma působící na energetickém trhu již od roku 2010. Zabýváme se komplexní agendou fotovoltaických elektráren pro průmyslové objekty i rodinné domy.
Našim zákazníkům poskytujeme komplexní službu od návrhu FVE přes realizaci a následný servis, včetně vyřízení dotace. Zabýváme se nejen výstavbou FVE, ale i udržitelnou energii celkově. Budujeme projekční kancelář v oblasti fotovoltaiky, akumulace energie a carportů. Vyvíjíme vlastní EMS software, distribuujeme aerodynamický konstrukční systém pro FVE.
Pozitivní zpětná vazba od zákazníka a nejlepší možné technologické i technické zajištění zakázky je pro nás prioritou. Upřednostňujeme kvalitu nad kvantitou. Spolupracujeme v týmu, vzájemně si pomáháme a kryjeme záda, nicméně vlastní inciativě a samostatnosti se meze nekladou. Na každodenním chodu se podílí celé vedení firmy. Majitelé společnosti jsou aktivně zapojeni, což zajišťuje otevřenou komunikaci a maximální efektivitu v práci.
Naše sídlo je v Praze, Jihlavě a ve Znojmě. Na všech lokalitách máme kanceláře, které Vám budou k dispozici. Naše působnost je po celé ČR.
Rádi přivítáme do svých řad spolupracovníky, kteří chtějí být součástí tohoto smysluplného a perspektivního oboru, ocení komorní, sehraný kolektiv i možnost flexibilní pracovní doby.
web: www.ve.solar
Popis pozice:
Do našeho týmu hledáme spolupracovníka/ci, který by si vzal/a na starost rozvoj obchodu v oblasti fotovoltaiky. Hledáme technicky zdatného obchodníka/ci, který/á by byl/a schopen/a pokrýt svým dovednostmi a znalostmi široké portfolio produktů a služeb, které naše společnost nabízí. Jedná se o realizace fotovoltaických elektráren pro firemní zákazníky, akumulace energie, carporty, projekční služby, servisní služby, EMS, komunitní energetiku atd.
Budete mít na starost:
- aktivně vyhledávat a oslovovat nové zákazníky (B2C / B2B – dle domluvy)
- konzultovat řešení v oblasti fotovoltaiky, bateriových úložišť a energetiky
- připravovat nabídky na míru zákazníkům
- vést obchodní jednání
- budovat dlouhodobé vztahy se zákazníky
- spolupracovat s technickým týmem a projektanty
- technická analýza spotřeby elektrické energie zákazníka
- návrh řešení fotovoltaických elektráren (FVE) včetně:
- dimenzování výkonu panelů
- návrhu střídačů, bateriových systémů a řízení energie
- posouzení vhodnosti objektu (střecha, orientace, zatížení)
- konzultace řešení s ohledem na:
- maximalizaci vlastní spotřeby
- návratnost investice (ROI)
- možnosti dotací (např. NZÚ)
- tvorba technicko-obchodních nabídek a kalkulací
- technická podpora zákazníků v průběhu realizace
- spolupráce s projektanty, montážními týmy a distributory
- orientace v připojovacích podmínkách DS (ČEZ, EG.D, PRE)
Očekáváme:
- SŠ / VŠ vzdělání elektrotechnického směru
- obchodní myšlení
- zkušenosti s prodejem v oblasti FVE, energetiky nebo technických řešení
- schopnost srozumitelně vysvětlit technické řešení i laikovi
- samostatnost, spolehlivost a reprezentativní vystupování
- řidičský průkaz sk. B
- orientaci v energetice
Výhodou:
- znalost elektrotechnických norem (ČSN, PNE, EN – alespoň přehled)
- praktická orientace v: AC/DC rozvodech NN, ochranách před úrazem el. proudem, uzemnění a ekvipotenciálním pospojování
- schopnost číst a vytvářet technickou dokumentaci
- samostatnost a odpovědnost za technické řešení
- osvědčení dle NV 194/2022 Sb. (dříve vyhl. 50)
- zkušenosti s FVE: RD / BD / průmysl
- výkonově desítky kWp až MWp
- znalost: EMS / BMS / SCADA, agregace flexibility, sdílení energie, virtuálních baterií, zkušenost s komunikací s distributorem a ERÚ
Nabízíme:
- technicky zajímavou a samostatnou práci
- fixní mzda a variabilní složka dle výkonnosti a rozvržení pracovní doby
- spolupráci na OSVČ
- možnost práce z domova, individuální rozvržení pracovní doby
- mobilní telefon, notebook, automobil
- možnost dalšího vzdělávání/vzdělávací kurzy a školení
- zázemí zavedené firmy
- možnost odborného růstu v oblasti energetiky
Doplňující informace:
- nástup dle dohody, možný i ihned
- smluvní vztah OSVČ