Jsme největší výrobce papírových obalů a buničiny na českém trhu, s 950 zaměstnanci. Každý rok se umisťujeme na medailových příčkách v soutěži Zaměstnavatel roku.
Nacházíme se ve Štětí, v těsné blízkosti Mělníka a Roudnice nad Labem, jsme si vědomi, že většina našich zaměstnanců k nám dojíždí. Proto poskytujeme příspěvek na dopravu, abychom zjednodušili a zpříjemnili cestu do práce. Pro ty, kteří pracují ve směnném režimu, nabízíme směnový příplatek. Vaše pohodlí a spokojenost jsou pro nás prioritou, stejně jako úspěch a prosperita naší společnosti.
Podílejte se na expedici výrobků, které míří k zákazníkům po celé Evropě. Za dobrý start vás odměníme náborovým příspěvkem 60 000 Kč a nabídneme vám práci v moderním provozu.
Co bude součástí vašeho dne?
- Budete zajišťovat manipulaci s hotovými výrobky a jejich ukládání ve skladu.
- Pomocí VZV budete nakládat kamiony, kontejnery i železniční vagony.
- Pracovat budete také se čtečkami čárových kódů, díky kterým má každý výrobek své přesné místo.
- Součástí práce je i vystavování dodacích listů a práce s expediční dokumentací.
- Všechny potřebné údaje budete zadávat do systému SAP.
Bez čeho se u nás neobejdete?
- Výučního listu.
- Zkušeností s řízením vysokozdvižného vozíku.
- Řidičského průkazu skupiny B.
- Základní uživatelské znalosti práce na počítači.
- Práce probíhá ve 12hodinovém směnném provozu, a proto hledáme kolegy a kolegyně, kterým tento režim vyhovuje. Za práci ve směnách vám navíc každý měsíc přidáme pravidelný příplatek 9 000 Kč.
Co vám přidá body navíc?
- Průkaz řidiče VZV.
- Řidičský průkaz skupiny T nebo C.
- Zkušenost se systémem SAP.
Pokud některou z těchto věcí nemáte, nevadí. Bereme je jako výhodu, ne jako podmínku.
Jak vás za práci odměníme?
- Za nástup k nám získáte náborový příspěvek 60 000 Kč.
- Mzda začíná na 30 000 Kč a po zaučení se dále navyšuje.
- Za práci ve směnách dostanete příplatek 9 000 Kč měsíčně.
- Pokud dojíždíte, přispějeme vám na dopravu až 7 200 Kč měsíčně.
- Každý rok vyplácíme 13. mzdu.
- Na benefitní kartu od nás získáte 7 000 Kč ročně.
- Samozřejmostí je 25 dní dovolené.
Na co dalšího se můžete těšit?
- Moderní pracovní prostředí s důrazem na bezpečnost.
- Odhlučněné velíny a zázemí přímo na pracovišti.
- Kuchyňky, kávu a ovoce zdarma.
- Možnost dalšího vzdělávání a profesního rozvoje.
- Pomoc v náročných životních situacích, například formou bezúročných půjček.