Města, obce, nemocnice, školy, univerzity nebo kulturní instituce. Každá z těchto organizací funguje podle jiných pravidel, řeší jiné výzvy a čelí jiným rizikům.
Budeš součástí týmu Public & Medical. Specializujeme se na organizace veřejného sektoru – připravujeme pro ně pojistné programy, podílíme se na veřejných zakázkách a pomáháme jim chránit to, co je pro jejich fungování důležité.
Naší prací není jen sjednat pojištění. Nejdřív potřebujeme pochopit, jak klient funguje a jaká rizika opravdu řeší. Každý klient je jiný – právě pestrost je na téhle práci jedna z nejzajímavějších věcí. Jinak přemýšlí nemocnice, jinak město a jinak příspěvková organizace.
Začneš jako asistent seniorních kolegů. Naším cílem je co nejrychleji tě připravit na samostatnou práci s klienty.
Jak bude vypadat tvoje práce:
Jeden den budeš připravovat podklady do veřejné zakázky pro město. Druhý den budeš porovnávat nabídky několika pojišťoven pro krajskou nemocnici. Další den vyrazíš se zkušenějším kolegou na schůzku s klientem a uvidíš, jak se hledá nejlepší řešení jeho rizik.
Tohle jsou situace, se kterými se u nás potkáš. Ze začátku jako podpora zkušenějších kolegů:
Koho hledáme:
Nečekáme několik let praxe. Stačí, pokud už ses s pojišťovnictvím potkal ve škole, na brigádě nebo v první práci.
Víš, co je pojistná smlouva, pojistná částka nebo pojistné plnění. A když někdo řekne, že škodní průběh je 230 %, nebudeš přemýšlet, jestli se nespletl v desetinné čárce.
Hodit se ti bude také:
Co tě čeká během prvního roku až dvou:
První měsíce se naučíš pracovat v našich systémech, poznáš produkty pojišťoven a budeš připravovat podklady pro zkušenější kolegy. Postupně se zapojíš do schůzek s klienty, analýzy rizik i přípravy pojistných programů.
Postupně začneš jako "doprovod" jezdit na schůzky s klienty a pojišťovnami. Už nepůjde jen o zpracování dílčích podkladů – budeš se učit navrhovat komplexní řešení a obhajovat je společně se zkušenějším kolegou.
Naším cílem je, aby ses během prvního roku až dvou posunul na pozici Junior Brokera. Začneš přebírat vlastní klienty, zapojíš se do jednání s pojišťovnami a získáš větší samostatnost. Na složitějších případech budeš dál spolupracovat se zkušenějšími kolegy.
Co za to:
Educational courses, training, Meal tickets / catering allowance, Launch of a completely new project, Holidays 5 weeks, Sick days, Occasional work from home, Education allowance, Refreshments on workplace, Contribution to sport / culture / leisure, Cell phone, Individual schedules of working hours, Corporate events, Bonuses, Flexible start/end of working hours, Notebook, Contributions to the pension / life insurance, Self-organization of the job, Discount on company products / services