Rádi bychom v našem malém a semknutém týmu přivítali novou kolegyni nebo nového kolegu na pozici terénního praocvníka či pracovnice. Práce spočívá v přímé práci s cílovou skupinou Programu Máří, kterou jsou ženy v sociální nouzi, především ženy bez domova. Zázemí naší kanceláře se nachází v centru města a práce probíhá na celém území hlavního města Prahy. Nabízíme smysluplnou práci s pozitivním a viditelným dopadem na životy klientek, se společenským přesahem a každodenní pestrostí.
Náplň práce:
Požadujeme:
Nabízíme:
Nástup:
Pokud Vás nabídka zaujala, zašlete nám strukturovaný životopis a motivační dopis. Motivační dopis prosím pište bez použití AI. Uveďte, proč Vás zaujala práce s cílovou skupinou žen bez domova, jaký přínos pro tým byste mohl/a mít a co Vás motivuje k tomu být pracovníkem v sociálních službách.
Průběh výběrového řízení:
1. kolo – vybraní uchazeči budou pozváni k osobnímu pohovoru.
2. kolo – proběhne formou zkušební směny v terénu.
Kontaktní osoba: Mgr. Nina Doležalová
Tel.: 731 629 585
Educational courses, training, Allowance for work clothes, Holidays 5 weeks, Work clothes, Sick days, Occasional work from home, Education allowance, Refreshments on workplace, Cell phone, Bonuses, Dedicated time for innovations, The possibility of study leave, Dog-friendly office