22 May

středisko NOE Krnov - sociální pracovník/ce (HPP; 1,0 úvazek) - Slezská diakonie

35 200 – 40 700 CZK/month
Jsme nestátní nezisková organizace, která poskytuje své služby v sociální oblasti. Cílovou skupinou jsou lidé s postižením, senioři, lidé bez domova a všichni ti, kteří se dostali do nejrůznějších těžkých životních situací. Ve své práci realizujeme biblické zásady lásky a služby lidem potřebným a lidem v nouzi.

Slezská diakonie pro své středisko NOE Krnov hledá kolegu/kolegyni na pozici sociální pracovník/ce (HPP; 1,0 úvazek) pro pracoviště Krnov, Bruntál

Pokud hledáš plný pracovní úvazek, máš požadovanou kvalifikaci a hledáš smysluplnou práci, čti dál!❤️

Co musíš umět, znát

• mít ukončené vzdělání min. VOŠ sociálního zaměření nebo VŠ v oboru sociální práce dle § 110 zákona č. 108/2006 Sb., v platném znění
  • mít osobnostní předpoklady: trpělivost, důslednost a zodpovědný přístup k práci, ovládání umění komunikace, úcta k pravidlům etiky, empatie,
  • být samostatný a mít schopnost efektivního plánování času, flexibility, průvodcovského přístupu
  • mít další dovednosti jako ovládání PC, především aplikací Microsoft Office (MS Word, MS Excel, internet)
  • orientovat se v zákonech souvisejících s výkonem sociálních služeb a standardů kvality

Čemu se u nás budeš věnovat

• terénní službě poskytované v pracovní dny mezi 8.00 – 18.00 hod. (pracovní doba 37,5 hod. týdně rozvržena s ohledem na potřeby klientů),
  • individuální sociální práci s klienty služby zaměřenou na oblast bydlení, stravování, hospodaření, vyřizování běžných záležitostí, využívání dostupných služeb a informačních zdrojů a také na komunikaci s okolím, aby mohli bydlet dle svých představ ve svých bytech.
  • p r a c o v i š t ě: Krnov, Bruntál
  • více informací o středisku najdete na tomto odkaze: https://www.slezskadiakonie.cz/sluzby/noe-krnov-bruntal/

Co u nás získáš

• 1 pracovní místo ve službě podpora samostatného bydlení
  • plný pracovní úvazek (37,5 hodin týdně)
  • zajímavou a smysluplnou práci s lidmi;
  • práci v dobrém kolektivu;
  • zázemí křesťanské organizace;
  • osobní růst, možnost dalšího prohlubování vzdělání;
  • hrubou mzdu: 34.200,- Kč + 1.000,- Kč zvláštní příplatek + (po zkušební době osobní ohodnocení) max. výše 5.500 Kč
  • benefity: stravenkový paušál, penzijní připojištění, připojení do mobilní vnitropodnikové sítě
  • Nástup: 15. 7. 2026

Pokud Tě nabídka zaujala, zašli nám svůj životopis nejpozději do neděle 14.6.2026. Vybraní zájemci budou na základě posouzení dokumentů pozváni k výběrovému řízení, které se uskuteční v dopoledních hodinách v Krnově, termín bude upřesněn.

Meal tickets / catering allowance, Holidays 5 weeks, Sick days, Contributions to the pension / life insurance

Salary:
35 200 – 40 700 CZK/month