15 April

Hotelový technik v luxusním hotelu Four Seasons - FOUR SEASONS HOTEL PRAGUE

At Four Seasons, we believe in recognizing a familiar face, welcoming a new one and treating everyone we meet the way we would want to be treated ourselves. Whether you work with us, stay with us, live with us or discover with us, we believe our purpose is to create impressions that will stay with you for a lifetime. It comes from our belief that life is richer when we truly connect to the people and the world around us. www.fourseasons.com/prague https://www.linkedin.com/company/four-seasons-hotel-prague/

Four Seasons Hotels and Resorts může nabídnout to, o čem sní mnoho profesionálů v pohostinství; příležitost vybudovat si celoživotní kariéru s globálním potenciálem a skutečným pocitem hrdosti na dobře odvedenou práci. Jednou z našich hlavních priorit je vytváření skvělých zkušeností zaměstnanců založených na důvěře, transparentní komunikaci a silném vztahu.

FOUR SEASONS HOTEL PRAGUE hledá Shift Engineera.

Hledáme elektrikáře/udržbáře pro náš luxusní hotel v centru Prahy. Požadujeme platnou vyhlášku 50, minimálně § 6, lehce pokročilou angličtinu, profesionální vystupování a ochotu se učit nové věci, protože těch bude mnoho. Pracujeme zde na 12hodinové směny, kde se střídá denní směna s noční. Budete se starat jak o technický stav hotelu a jeho vybavení, tak i o technické požadavky našich hostů.

Je tu mnoho věcí k učení. Máme centrální klimatizace AHU, sprinklery, MaR, EPS, SHZ, chlazení pomocí chilleru, velkou kotelnu, čistírnu s prádelnou, několik kuchyní, IP televizní systém a další.

Bude vás čekat příjemné a zajímavé pracovní prostředí, nadstandardní plat a hlavně super parta techniků!

Vaší náplní práce bude:

• zajištění každodenní údržby budovy, včetně hotelových pokojů a zázemí hotelu,
  • kontrola práce a vedení týmu údržbářů,
  • komunikace a jednání s externími dodavateli,
  • drobné opravy,
  • provozování technického zařízení a jejich pravidelná kontrola,
  • reporting vedení oddělení Engineeringu a zastupování v době jeho nepřítomnosti.

Co je pro nás důležité?

• předchozí zkušenosti na obdobné pozici a zkušenosti z hotelového provozu výhodou,
  • certifikace Vyhlášky č. 50/1978, minimálně § 6
  • znalost práce s technologiemi a technickými systémy výhodou,
  • základní znalost práce s MS Office,
  • anglický jazyk na základní úrovni, znalost českého jazyka slovem i písmem,
  • aktivní přístup k práci.

Co u nás získáte?

• Zajímavé finanční ohodnocení.
  • 25 dní dovolené.
  • Program zaměřený na kvalitní pracovní prostředí: stravování zdarma - výběr skvělých jídel a pití v nové kantýně, čistění uniformy, pracovní obuv, volnočasové akce pro zaměstnance.
  • Pluxee10.000Kč za rok.
  • Multisport karta.
  • Noci zdarma v rámci řetězce Four Seasons - po 6 měsících 3 noci, po roce 5 nocí atd.
  • Možnost kariérního růstu a mezinárodních transferů.

Company catering, Educational courses, training, Allowance for work clothes, Corporate events, Holidays 5 weeks, Bonuses, Work clothes, Refreshments on workplace, Cafeteria, Discount on company products / services

Permanent
Secondary education or professional training with a school-leaving exam
Czech (Advanced), English (Basic)