13 April

Nový začátek v Ušetřeno? Budujeme nový tým energetiky v Hradci Králové, přidej se k nám! - Ušetřeno.cz s.r.o.

30 000 – 50 000 CZK/month

Jsme Ušetřeno.cz – internetový srovnávací portál, který už přes 15 let pomáhá lidem šetřit na běžných výdajích – ať už jde o energie, pojištění nebo telekomunikace.

Naše hradecká pobočka se rozrůstá o tým energetiky. Půjdeš do toho s námi?

Sídlíme v atraktivní a moderní budově HHQ, která slouží jako regionální centrála ČSOB, jejíž skupiny jsme součástí. Přidej se k nám a buď u zrodu nového týmu!

Co tě u nás čeká a jak to celé funguje?

Klient vyplní na našem webu formulář, o tom, co ho zajímá - ty ho následně telefonicky zkontaktuješ, zjistíš, co přesně potřebuje a najdeš mu tu nejlepší variantu na míru.

Rozhodně tě tedy nemine:

• telefonická komunikace s klienty
  • práce s ověřenými produkty a férovými nabídkami
  • pomoc s výběrem nejvýhodnější nabídky
  • spolupráce v rámci nově vznikajícího týmu, ale ve stabilním zázemí

Co od tebe očekáváme?

• skvělé komunikační schopnosti a chuť prodávat
  • pozitivní přístup, samostatnost a spolehlivost
  • zkušenost z call centra nebo prodeje výhodou, ale rádi zaučíme i nováčky
  • maturita není podmínkou – důležitá je pro nás tvoje chuť učit se a obchodní drive

Co ti nabízíme my?

• moderní zázemí v nové pobočce v Hradci Králové – budeš pracovat v krásných a funkčně vybavených prostorách budovy HHQ, která je regionální centrálou ČSOB
  • práci na hlavní pracovní poměr
  • profesionální školení – na začátku tě čeká 14denní školení v Praze, kde se vše naučíš a následně budeš mít pravidelné tréninky, abys byl/a vždy na špičce
  • plně hrazené ubytování během školení v Praze
  • fixní mzdu + neomezené provize
  • skvělé firemní benefity: stravenkový paušál až 2.200 Kč, MultiSport karta, firemní mobilní tarif od 121 Kč, až 5 týdnů dovolené, 3 dny placeného volna na cokoliv po odpracovaném roce, narozeninový den volna, odměna až 10 000 Kč za doporučení nového kolegy a další

Přidej se k nám!

Pošli nám své CV a my se ti brzy ozveme. Probereme vše podstatné a domluvíme se na dalším postupu.

Těšíme se na tebe!

Management incentive program, Educational courses, training, Sales commission, Corporate events, Meal tickets / catering allowance, Bonuses, Occasional work from home, Corporate/personal coach, Refreshments on workplace, Contribution to sport / culture / leisure

Salary:
30 000 – 50 000 CZK/month