7 April

Pracovník/ce Centra adiktologických služeb Hradec Králové - Laxus z. ú.

30 000 – 34 000 CZK/month

Laxus z.ú. je poskytovatelem registrovaných sociálních služeb, certifikovaných adiktologických a preventivních služeb.

Podstata naší práce spočívá v přímém kontaktu s lidmi, kterých se týká užívání drog a alkoholu. Pomáháme jim zlepšit životní situaci, jsme nápomocni v řešení jejich problémů. Při poskytování služeb jsme pragmatičtí, uvědomujeme si limity naší práce. Klienti jsou pro nás respektovanými partnery, nikoli jen pasivními příjemci služeb, zohledňujeme jejich možnosti, schopnosti a vlastní rozhodnutí. Ve vztahu k veřejnosti je klíčovou hodnotou ochrana veřejného zdraví. Zakládáme si na odbornosti, kvalifikaci a celoživotním vzdělávání pracovníků. Vyhledáváme a tvoříme nové přístupy. Pracujeme jak ambulantní, tak terénní formou.

Hledáme kontaktního pracovníka/pracovnici na 1,0 úvazku, nástup možný od 1. 5. 2026.

Co od Vás očekáváme:

• věk alespoň 21 let,
  • trestní bezúhonnost
  • středoškolské, VOŠ nebo VŠ vzdělání (i probíhající) v oboru sociální práce, nebo příbuzných oborech
  • základní orientaci v sociálních a adiktologických službách
  • schopnost naslouchat a vcítit se do druhých
  • otevřenou/transparentní komunikaci v týmu
  • vyjasněný vztah k návykovým látkám a k jejich užívání

Co Vám nabízíme:

• zázemí profilované organizace v oboru adiktologických a sociálních služeb
  • odborný rozvoj a budování know-how centra
  • podporu dalšího vzdělávání, osobního růstu
  • respektující, podpůrné prostředí týmu
  • týmovou práci pod supervizí a metodickým vedením
  • 25 dní dovolené + 5 sick days
  • mzda 30.000,- až 34.000,- Kč dle dosaženého vzdělání a praxe

Pokud do toho chcete jít s námi, pošlete své CV a motivační dopis na adresu: hypiusova"zavináč"laxus.cz. Do předmětu mailu napište: „VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ“.

Kontaktní osoba pro bližší informace: Mgr. Denisa Hypiusová (tel.: 736 283 888).

Educational courses, training, Corporate events, Holidays 5 weeks, Sick days

Salary:
30 000 – 34 000 CZK/month
Full-time work
Contract Duration:
Limited (temporary)
Secondary education or professional training with a school-leaving exam