🌱Chceš nastartovat svou kariéru, ale chybí ti praxe? U nás ji získáš!
📈Zajímá tě HR, obchod, práce s lidmi a nechceš čekat roky, než se někam posuneš?
Aktuálně hledáme nového recruitera/recruiterku do našeho týmu v Praze – Karlíně. Hledáme někoho, kdo má chuť se učit v praxi, chce vidět výsledky své práce a získat know-how, které mu zůstane na celý život. 🔍
👉👇
Co nabízíme:
Učení v praxi – včetně každodenního mentoringu od jednoho z nejlepších headhunterů v ČR
Prohloubení komunikačních dovedností
Jasný prostor pro kariérní růst a vedení vlastních projektů
Motivující odměny a provize podle výkonu
Možnost začít i brigádně, například při studiu
Flexibilitu díky možnosti částečného home office po zaučení
Malý pohodový tým, práce v příjemném prostředí
Primární náplní tvé práce bude vyhledávání zkušených TOP manažerů pro naše klienty, mezi které patří zejména výrobní firmy se závody v ČR. Dále pak budování dobrých vztahů právě s klienty nebo potencionálními kandidáty. Práce zahrnuje především telefonování – cca 50-60 hovorů denně. 📞
📝Náplň práce:
Denní komunikace po telefonu, budování dobrých vztahů s klienty a kandidáty
Tvorba inzerátů a práce s databází
Aktivní vyhledávání kandidátů
Příprava krátkých profilů kandidátů
Spolupráce na vedení náborového procesu
✨Hledáme právě tebe, pokud:
Chceš smysluplnou práci, která ti otevře dveře do HR a obchodu
Jsi komunikativní a denní telefonování ti nedělá problém
Můžeš práci věnovat alespoň 24 hodin týdně
Umíš přijímat zpětnou vazbu a poučit se z ní
Ovládáš AJ na komunikační úrovni a máš základní znalosti práce na PC
🎯 Zakládáme si na individuálním přístupu v době zaučení. Proto aktuálně otevíráme pouze jednu pracovní pozici. Proto neváhej, a v případě v zájmu nám zašli:
Educational courses, training, Launch of a completely new project, Occasional work from home, Refreshments on workplace, Cafeteria, Management incentive program, Opportunity to work up hours, Individual schedules of working hours, Sales commission, Corporate events, Bonuses, Dedicated time for innovations, Flexible start/end of working hours, Corporate/personal coach, Self-organization of the job