10 April

Vedoucí rané péče 💜 Klidná síla (možnost HO) - I MY, o.p.s.

37 000 – 41 000 CZK/month
I MY, o.p.s. je malá, stabilní organizace, založená roku 2000. Posláním organizace je poskytování odborného poradenství rodinám dětí s handicapem tak, aby se zlepšila kvalita jejich života a usnadnila integrace dětí do společnosti. V I MY věříme tomu, že i rodiny dětí s handicapem mohou žít radostný život ☺️ a děláme pro to vše, co zmůžeme 💜.

HLEDÁTE ZMĚNU, RŮST A DOBRÝ POCIT Z PRÁCE?

Chcete dát své kariéře hluboký smysl a vést tým s lidskostí? Staňte se pilířem naší rané péče, kde získáte prostor pro vlastní nápady, maximální flexibilitu včetně Home Office a podporu malé, přátelské organizace. 💜 U nás najdete prostředí, kde se každý hlas počítá a kde jako vedoucí skutečně ovlivníte kvalitu života rodin, které to nejvíce potřebují.

🌟 CO U NÁS NAJDETE?

• Smysluplnou roli – práci, která dává hluboký smysl a bude vás skutečně bavit.
  • Prostor pro rozvoj – u nás můžete věci měnit, zlepšovat a vnášet do nich svou vizi.
  • Pestrost práce – možnost aktivně utvářet budoucnost I MY. Část času věnujete vedení týmu a administrativě, část přímé práci s rodinami.

🗓️ JAK VYPADÁ DEN VEDOUCÍ V I MY?

Ráno přijmete hovor od maminky, která hledá podporu. Vyslechnete ji a s poradkyní domluvíte termín pro společné setkání. Pak vedete poradu týmu, kde společně ladíte, jak rodinám nejlépe pomoci. Odpoledne vyrazíte do terénu – zatímco poradkyně pracuje s dítětem, vy rodičům vysvětlujete, jak raná péče funguje a co pro ně můžeme udělat. A druhý den? Ten bude zase jiný ☺️. Jednou plánujete setkání rodin, jindy ladíte letáček nebo vylepšujete naše vnitřní procesy. Nuda u nás nehrozí!

✅ BEZ ČEHO SE NEOBEJDETE

• Vzdělání - VOŠ nebo VŠ (sociální práce, spec. pedagogika či příbuzné).
  • Osobnost - pozitivní přístup k životu a chuť se učit nové věci.
  • Dovednosti - komunikační a organizační talent + iniciativní přístup.
  • Mobilita - řízení osobního vozu (jezdíme za rodinami po kraji).

✨ CO JE VÝHODOU

• Zkušenost s vedením týmu (ale rádi podpoříme i talentované nováčky!).
  • Předchozí praxe v sociálních službách.
  • Kamarádství s Google dokumenty.

🎁 CO VÁM NABÍZÍME

🛡️ Podporu při startu: nehodíme vás do vody. Máte metodické vedení i plnou podporu vedení i týmu.
🏡 Flexibilitu & HO: vážíme si vašeho soukromí – na sladění práce a rodiny se u nás domluvíme.
🤝 Tým, který vás podrží: jsme malá parta, kde nikdo není na starosti ani radosti sám.
📚 Růst: pravidelné vzdělávání a odborné supervize.
🌴 Volno: 5 týdnů dovolené + 3 sick days.
📱 Výbavu: Notebook, telefon a flexibilní pracovní dobu.
💰 Odměnu: 38 000 – 41 000 Kč (při plném úvazku) + úvazek dle domluvy (0,7 až 1,0).

📝 JAK PROBÍHÁ VÝBĚRKO?

• Pošlete svůj životopis a motivační dopis do 20. 4. 2026.
  • Ozveme se vám bleskově (max. do 3 dnů) a vybrané zájemce pozveme na kávu.
  • Samotné setkání proběhne 21. 4. 2026 (nebo dle domluvy).
  • Žádný stres: Nečekejte modelové situace ani záludné dotazy. Chceme si jen lidsky popovídat o vzájemných očekáváních s ředitelkou Klárou a vedoucí Míšou.

📞 ZEPTEJTE SE NA COKOLIV – HNED!

Zajímá vás něco, co v inzerátu není? Zavolejte nebo napište Kláře Csirkové na číslo 775 162 898. Ráda s vámi vše nezávazně probere – klidně ještě předtím, než pošlete životopis.

Budeme se na Vás upřímně těšit! Vaše budoucí kolegyně z I MY 😊.

Educational courses, training, Holidays 5 weeks, Sick days, Occasional work from home, Education allowance, Cell phone, Opportunity to work up hours, Individual schedules of working hours, Bonuses, 13th monthly salary, Individual budget for personal growth, Flexible start/end of working hours, Corporate/personal coach, Notebook, Children-friendly office, Self-organization of the job, Dog-friendly office

Salary:
37 000 – 41 000 CZK/month