ABS Jets je mezinárodně oceňovaný provozovatel letadel kategorie Business Jets. Naše portfolio služeb zahrnuje správu a údržbu letadel, řízení zachování letové způsobilosti (CAMO), odbavování letadel, plánování letů, travel management a zajištění charteru a brokerage. Disponujeme flotilou business jetů v kategorii heavy jet a ultra long range. Provozujeme početnou flotilou letounů Embraer Legacy 600/650, Gulfstream 550/650, Bombardier Challenger 605. Jsme první operátor letounu Dassault Falcon v České republice a na Slovensku.
Je vám vlastní zdvořilost, příjemné a profesionální vystupování? Hledáte jistotu dlouhodobé spolupráce?
Pro naši bázi v Praze (Letiště Václava Havla, Ruzyně) hledáme nového kolegu/kolegyni na pozici CONCIERGE!
Co vám můžeme nabídnout:
- Zajímavou a zodpovědnou práci v atraktivním prostředí privátního letectví;
- práci přímo „v centru dění“ letištního provozu, každodenní kontakt s klienty a letadly všech typů od turbovrtulových po business jety až po velká dopravní letadla typu Boeing a Airbus;
- spolupráci na poloviční úvazek;
- plné zaškolení a průběžné vzdělávání;
- pouze denní směny (plánování směn probíhá s dostatečným předstihem a s ohledem na vaše preference či potřeby);
- práci v přátelském týmu s fajn manažerem;
- podporu v osobním i profesním rozvoji;
- další bonusy: sick days, příspěvek na stravování, kulturu, sport, vzdělávání, na penzijní nebo životní připojištění, poskytujeme odměnu při doporučení nového zaměstnance, společné akce pro zaměstnance atd.
Vaším úkolem bude:
- Uvítání cestujících a posádky a jejich doprovod skrze bezpečnostní kontrolu;
- komunikace s klienty, posádkami, Správou Letiště Praha a poskytovateli služeb;
- zajištění pasové a celní kontroly, pokud je požadováno;
- odbavení zavazadel;
- doprovod cestujících a posádek přes bezpečnostní kontrolu na letištní plochu k autům, případně přímo k letadlu;
- parkování aut klientů;
- transport klientů a posádek mezi terminály;
- administrativní podpora vedení oddělní a společnosti.
Hledáme kandidáty, kteří:
- Jsou absolventi SŠ, případně studenti VŠ (s možností upravit si školní rozvrh)
- kteří se nebojí komunikovat s klienty a obchodními partnery z celého světě (aktivní znalost anglického jazyka);
- mají profesionální a reprezentativní vystupování a cit pro jednání s VIP klientelou;
- jsou aktivními řidiči s ŘP skupiny B;
- jsou energičtí, mají chuť do práce a chuť učit se novým věcem;
- zvládají efektivně fungovat v rychlém a neustále se měnícím prostředí leteckého provozu;
- bez problémů pracují s PC (MS office).
Možné datum nástupu:
- 1. 7. 2026 popřípadě dle domluvy
CV v českém a anglickém jazyce spolu s motivačním dopisem zasílejte pomocí tlačítka odpovědět.
Těšíme se na všechny uchazeče a uchazečky!