25 March

Vedoucí směny komisionování - logistické centrum Ostředek - dm drogerie markt s.r.o.

54 000 – 60 000 CZK/month
Do našeho skladu hledáme loajální a spolehlivé spolupracovníky se smyslem pro odpovědnost, jak vůči našim zákazníkům, tak ke společnosti. Spolupracovníky, co přiloží ruku k dílu, aby všechny procesy ve skladu běžely hladce. Práce mění život, tak změňte k lepšímu ten svůj a přidejte se do našeho týmu.

Nabízíme pracovní úvazek 38,75 hodin/týden: 55 656 Kč/měsíc + 13. mzda.

Nudit se u nás nebudete

• Odborně vedete tým spolupracovníků na pozici skladový/á dělník/ice.
  • Kontrolujete výkon spolupracovníků ve svěřeném týmu.
  • Zajišťujete podmínky pro funkční provoz ve skladovém systému.
  • Přemýšlíte nad probíhajícími procesy a přinášíte návrhy na zlepšení.
  • Efektivně spolupracujete a komunikujete s interními i externími partnery.
  • Dohlížíte na dodržování pravidel BOZP a PO.
  • Pracujete ve dvojsměnném provozu.
  • Spravujete a udržujete kmenová data a řídíte skladové procesy – SAP.
  • Motivujete spolupracovníky v dalším osobním rozvoji.

Váš profil

• Ukončené střední odborné vzdělání s maturitou.
  • Zkušenost s vedením pracovního týmu výhodou.
  • Znalost německého nebo anglického jazyka výhodou.
  • Uživatelskou znalost práce na počítači, zejména s programy MS Office a s důrazem na Excel, SAP výhodou.
  • Organizační schopnosti důležité pro efektivní plánování a koordinaci svěřených úkolů.
  • Samostatnost a zodpovědnost, která Vám umožní se aktivně ujmout svěřených úkolů.
  • Otevřenost novým výzvám a schopnost přizpůsobit se měnícím se potřebám a situacím.

Co vám nabízíme

O naše spolupracovníky pečujeme stejně dobře, jako o naše zákazníky. 🧡

• Smlouvu na dobu neurčitou, abyste věděli, že s vámi počítáme.

• 13. mzdu, protože když se daří nám, tak chceme, aby se dařilo i vám. Půlku vyplácíme před létem na dovolenou a druhou půlku v prosinci na Vánoce.

• Samozřejmostí je příspěvek na stravování a příspěvek na produkty "spoření na stáří".

• Každý měsíc vás podpoříme částkou 500 Kč na Flexi Pass kartu, abyste si mohli užívat volnočasové aktivity nebo pečovat o své zdraví.

• 5 týdnů dovolené, protože občas je potřeba si od práce pořádně odpočinout.

• 2x ročně dostanete příspěvek na nákup zboží v dm. Co si koupíte, je už jen na vás.

• Dbáme o psychickou i fyzickou podporu. Když vás bolí záda, naši ambasadoři zdraví vám poradí se správnou ergonomií.

• Podpoříme vás v profesním i osobním rozvoji. Nabídka našich vzdělávacích aktivit je velmi bohatá.

Výběrové rozhovory se budou konat 15.4.2026. Uchazeče budeme kontaktovat v týdnu od 6.4.2024.

Job location:
Ostředek
Salary:
54 000 – 60 000 CZK/month
Full-time work
Contract Duration:
Permanent
Secondary education or professional training with a school-leaving exam
Czech (Proficient)