20 March

Průvodce na svobodné ZŠ (1. stupeň / 2. stupeň) - Svobodná škola DRAK, z.ú.

28 000 – 32 000 CZK/month

Jste učitel, který hledá nový, respektující a svobodný přístup ke vzdělávání?

Chcete aktivně pomáhat tvořit prostředí, kde děti mají svobodu a zodpovědnost za své učení?

Rádi Vás poznáme!

Součástí přijímacího procesu je online pohovor, návštěva ve škole a následně min. 2 zkušební dny, během kterých budete mít možnost prožít atmosféru naší školy a poznat její fungování. Je pro nás důležité, aby Vám spolupráce dávala smysl a zároveň chceme, aby Vás děti i ostatní dospělí měli možnost poznat. Následně vy a u nás společný sněm rozhodne o budoucí spolupráci.

Jaké znalosti a dovednosti byste měli mít

- aprobace pro výuku na 1. stupni ZŠ nebo 2. stupni výhodou

- případně kurz vychovatele pro ŠD / asistenta pedagoga

- schopnost pracovat samostatně, vést "hodiny", vytvářet aktivně nabídky pro děti

- nadšení pro práci s dětmi, znalost principů sebeřízeného vzdělávání výhodou

- respektující přístup k dětem

Co vám můžeme nabídnout

- spolupráci na HPP, DPČ i DPP (možno domluvit úvazek dle potřeb) - 8 - 40 hod/týdně

- podílet se na tvorbě školy, rádi bychom měli tyrkysovou organizaci

- stravenkový paušál, školení, semináře, setkání - jsme na začátku, očekáváme, že společně časem vytvoříme místo, kde nám všem bude dobře, a bude nám poskytovat takové benefity, které potřebujeme.

Kontaktujeme vždy všechny uchazeče, kteří vyplní náš dotazník na https://skoladrak.cz/podpora/#pridejte

Na základě dotazníku domlouváme případné online setkání, kde řešíme praktické otázky a návštěvu, kde poznáte fungování školy a lidi v ní.

Company catering, A longer unpaid leave, Educational courses, training, Individual schedules of working hours, Meal tickets / catering allowance, Corporate events, Launch of a completely new project, Dedicated time for innovations, Children-friendly office, Contributions to the pension / life insurance, Self-organization of the job

Salary:
28 000 – 32 000 CZK/month