16 March

Asistent férového fotbalu (sociální projekt) - DCK, z.s.

Jsme rozrůstající se neziskovou organizací, která ne Kladně existuje více než 20 let.

Naše služby se snažíme neustále optimalizovat, modernizovat a posouvat. Máme skvělý multidisciplinární tým, který pro mnoho z nás znamená více, než jen kolegy z práce, ale také partu přátel, nebo dokonce druhou rodinu.

Hledáme někoho, kdo doplní náš tým, bude souznět s našimi hodnotami, vizemi a metodami práce, bude nám pomáhat s rozvojem služeb, bude přinášet nápady, nebude se bát vyjádřit vlastní názor a konstruktivní kritiky (přijímat i rozdávat).

Hledáme někoho spolehlivého, samostatně pracujícího a zodpovědného, kdo si po sobě umyje hrneček od kávy a bude nám dělat dobré jméno :-)

Jedná se o pracovní úvazek ve formě přivýdělku na DPP, případně DPČ.

Co nabízíme a jakého projektu budete součástí?

Budete pravou rukou trenéra fotbalu.

Nehledáme primárně osobu zaměřenou na výkon, ale někoho se sociálním cítěním, kdo umí pracovat s různorodou skupinkou dětí, dokáže je motivovat k pohybu, pomůže jim s řešením konfliktů, povede je k férovému jednání na hřišti i mimo hřiště, podpoří je v přijímání kritiky a poskytování konstruktivní zpěvné vazby. Prioritou projektu není sportovní výkon, ale férovost, přátelství a zdravý vztah k pohybu. Pokud ovládáte fotbalové triky a umění, je to rozhodně plus.

Máme rozurůstající se skupinku dětí, které spolu 1-2x v týdnu trénují a sem tam jezdí na zápasy v rámci Ligy férového fotbalu nebo regionálních přátelských zápasů. Děti jsou z různých sociálních vrstev, některé mají drobná znevýhodnění a dosahují rozmanitých sportovních dovedností.

Některé aktivity projektu probíhají v odpoledních či podvečerních hodinách a některé také o víkendu. Předpokládaný rozsah odpracovaných hodin týdně je 2-8 dle probíhajících aktivit (tréninky, zápasy).

Co by měla pravá ruka trenéra fotbalu na starost?

• pomáhá s organizací tréninků a zápasů, komunikuje s dětmi a jejich rodiči
  • pomáhá s realizací tréninků a zápasů, pomáhá dětem v komunikačních dovednostech
  • motivuje děti k férovosti
  • pomáhá s budováním pozitivního vztahu dětí ke sportu, zdraví a zdravému životnímu stylu jako celku
  • poskytuje pomoc a podporu dětem, rodičům i vedoucímu projektu
  • zaznamenává poznámky z aktivit a vede potřebnou dokumentaci
  • podílí se dle svých možností na tvorbě a vyhodnocování projektů a projektových žádostí, strategickém plánu rozvoji služeb
  • síťuje služby v regionu, v případě potřeby spolupracuje s různými službami
  • podílí se na komunikaci s dobrovolníky zapojenými do aktivit
  • pomáhá při realizaci komunitních akcí pořádaných naší organizací
  • zajišťuje drobné nákupy dle potřeby a domluvy
  • participuje na propagaci organizace a péči o sociální sítě

Co musíte umět:

• pracovat s MS Office
  • dobře a rychle psát na počítači, aniž byste napsal/a velké množství chyb
  • orientovat se alespoň na základní úrovni v sociální oblasti, výchově a vzdělávání dětí
  • znát pravidla fotbalu
  • dotahovat věci do konce

Co bude skvělé, když bude umět:

• IT dovednosti
  • marketingové schopnosti
  • pomůžete nám na akcích, které děláme (dětský den, festival, svátky zemřelých)
  • jste ochotna/ochoten pracovat i v podvečerních hodinách či o víkendu

Požadujeme:

• samostatnou a zodpovědnou osobu s aktivním přístupem
  • týmového hráče, komunikativnost a flexibilitu
  • zkušenosti z neziskového sektoru výhodou

Nabízíme:

• zajímavou kreativní práci v zavedené neziskovce
  • možnost uplatnit své vize, nápady a dále se vzdělávat
  • proškolení a podporu ostatních členů týmu
  • možnost pracovního telefonu a notebooku

Těšíme se na Vás!

A longer unpaid leave, Cell phone, Educational courses, training, Corporate events, Occasional work from home, Self-organization of the job, Dog-friendly office

Part-time work
Limited (temporary)
Agreement on working activities (DPČ)
Basic
Czech (Proficient)