Máte za sebou tisíce kilometrů za volantem nákladního vozidla a chcete své zkušenosti využít jinak než pouze na cestách? Přidejte se k nám jako ProfiDriver a pomáhejte řidičům i dopravním firmám jezdit bezpečněji, úsporněji a efektivněji.
Budete úzce spolupracovat s naším zkušeným ProfiDriverem a stanete se důležitým partnerem zákazníků při zavádění moderních technologií a správných návyků za volantem.
📍 Spolupráce formou IČO
📍 Působnost převážně po celé ČR
📍 Kombinace práce v terénu i se zákazníky
🚛 Školení profesionálních řidičů - předávání znalostí o ekonomické, bezpečné a efektivní jízdě;
🛣️ Jízdy se zákazníky v reálném provozu - ukázky správných technik řízení přímo na silnici;
📊 Práce s daty z vozidel - vyhodnocování stylu jízdy a hledání možností zlepšení;
📝 Příprava reportů a doporučení - zpracování výsledků jízd a návrhy konkrétních opatření;
🔑 Předávání nových vozidel - seznámení zákazníků s funkcemi a ovládáním vozidla;
🤝 Podpora obchodního týmu - účast na schůzkách a odborných konzultacích;
🎤 Prezentace a zákaznické akce - reprezentace společnosti při různých událostech;
🚚 Převoz vozidel po ČR - příležitostné přesuny vozidel mezi lokalitami;
✔️ Zkušeného řidiče nákladních vozidel s oprávněním C/CE;
✔️ Profesionála, který si poradí za volantem v každé situaci;
✔️ Člověka se zájmem o ekonomickou a bezpečnou jízdu;
✔️ Komunikativní osobnost se zkušeností se školením nebo vedením ostatních;
✔️ Nadšence do moderních technologií a telematických dat;
✔️ Samostatného a reprezentativního partnera pro zákazníky;
✔️ Týmového hráče, kterému nevadí cestování po České republice.
🏢 Spolupráci se stabilní a respektovanou společností s dlouholetou tradicí;
💰 Férové finanční ohodnocení - výše odměny odpovídá vašim zkušenostem, dovednostem a praxi;
📚 Podporu odborného vzdělávání a profesního růstu;
🌴 5 týdnů dovolené;
🍽️ E-stravenky v hodnotě 230 Kč za den;
🎯 Kartu Benefit Plus;
🏋️ Štědrý příspěvek na MultiSport kartu;
🏊 Volné vstupy do Aquapalace Praha a Aqualand Moravia;
🛡️ Plně hrazené životní pojištění a příspěvek na penzijní připojištění
✈️ Výhodné cestovní pojištění;
🩺 Nadstandardní zdravotní péči díky online službě Ulékaře.cz;
🎓 Pravidelná školení a další zaměstnanecké programy.
Protože nejde jen o řízení kamionu. Budete pomáhat profesionálním řidičům zlepšovat jejich práci, využívat moderní technologie a přímo ovlivňovat bezpečnost i efektivitu dopravních firem.
📩 Zaujala vás tato příležitost? Ozvěte se nám a staňte se součástí týmu ProfiDriverů.
Educational courses, training, Meal tickets / catering allowance, Holidays 5 weeks, Work clothes, Sick days, Refreshments on workplace, Contribution to sport / culture / leisure, Cafeteria, Cell phone, Car for private purposes, Corporate events, Bonuses, Notebook, Contributions to the pension / life insurance, Above-standard medical care