25 March

Specialista zákaznického servisu – 6h úvazek - MOL Česká republika, s.r.o.

MOL Česká republika patří mezi nejvýznamnější hráče na českém trhu s pohonnými hmotami. Jsme součástí maďarské skupiny MOL Group, která působí ve více než 40 zemích světa a zaměřuje se na těžbu ropy a plynu, rafinaci a distribuci pohonných hmot. V České republice máme více než 300 čerpacích stanic a naším cílem je neustále se rozvíjet a poskytovat zákazníkům kvalitní služby. K tomu potřebujeme tým zkušených a motivovaných lidí, kteří se k nám rádi připojí a pomohou nám růst.

Do našeho týmu hledáme pečlivého a spolehlivého kolegu nebo kolegyni na pozici Back Office referent. Pokud máte rádi práci s daty, administrativu a spolupráci s obchodním týmem i logistikou, může být tato pozice právě pro vás.

Co vás čeká:

• Správa zákaznického portfolia a zákaznické dokumentace v segmentu paliv a palivových karet
  • Administrativní podpora obchodních zástupců a logistického týmu
  • Kompletace, správa a oběh obchodních dokumentů (smlouvy, kreditní limity, předávací protokoly, dodací listy, cenové nabídky apod.)
  • Zadávání a správa zákaznických dat v interních systémech (SAP, CRM, ISA, OCC) včetně nastavování doplňkových služeb
  • Podpora prodejního týmu během kontraktačního procesu a komunikace s interními odděleními
  • Kontrola a správa dat o dodávkách pohonných hmot komerčním zákazníkům (terminály, systém SAP)
  • Pravidelná kontrola skladových zůstatků a správnosti dat
  • Kontrola, zpracování a odsouhlasení přepravních a dodavatelských faktur
  • Podpora fakturačních procesů vůči zákazníkům

Co od vás očekáváme:

• Minimálně středoškolské vzdělání
  • Zkušenost na administrativní nebo back office pozici výhodou
  • Samostatnost, spolehlivost a týmového ducha
  • Pečlivost a schopnost organizovat práci
  • Dobrou znalost MS Office (O365)
  • Znalost SAP nebo CRM systémů výhodou
  • Český jazyk na úrovni rodilého mluvčího

Nabízíme

• Zázemí silné stabilní mezinárodní společnosti
  • Motivující příjem
  • Mobilní telefon, notebook
  • Nadstandardní systém benefitů (Cafeteria, příspěvek na penzijní pojištění, palivová karta, multisport karta)
  • 6-ti hodinovou pracovní dobu

Pokud hledáte stabilní práci, kde využijete své organizační schopnosti a smysl pro detail, rádi vás přivítáme v našem týmu.

Educational courses, training, Meal tickets / catering allowance, Holidays 5 weeks, Sick days, Contribution to sport / culture / leisure, Cafeteria, Cell phone, Individual schedules of working hours, Corporate events, Transport allowance, Flexible start/end of working hours, Notebook, Contributions to the pension / life insurance

Limited (temporary)
Secondary education or professional training with a school-leaving exam
Czech (Proficient), English (Basic)