Jsme součástí skupiny STV, která patří mezi největší výrobce a obchodníky s vojenským materiálem v České republice. Skupina zaměstnává více jak 1300 zaměstnanců a je plně v rukou českých vlastníků. Dynamicky rosteme a rozšiřujeme produktové portfolio. Za poslední 2 roky jsme znásobili naši produkci. Významně investujeme do rozšiřování našich schopností a navýšení výrobních kapacit.
Hledáte příležitost, kde se vaše obchodní dravost potká s prostředím, které má skutečný dopad? Společnost STV GROUP v Praze rozšiřuje svůj tým a hledá ambiciózního kolegu na pozici Obchodník pro divizi Munice.
Pokud vás láká dynamický svět mezinárodního obchodu s vojenským materiálem a chcete být tváří špičkového českého holdingu, čtěte dál.
🎯 Co bude vaší misí?
Vaším hlavním úkolem bude aktivní rozvoj obchodu a operativní podpora divize. Nečeká vás jen administrativa, ale skutečný akviziční proces od prvního kontaktu až po podpis smlouvy.
Vaše hlavní činnosti zahrnují:
- Akvizice a networking: Vyhledávání nových partnerů na domácím i zahraničním trhu.
- Světové veletrhy: Osobní reprezentace společnosti na klíčových mezinárodních výstavách.
- Kompletní cyklus zakázky: Zpracovávání poptávek, příprava cenových nabídek a správa objednávek v ERP systému.
- Komunikace bez hranic: Denní kontakt s partnery i státními institucemi.
- Legislativa a reporting: Dohled nad smluvní dokumentací, dodržování pravidel obchodu s vojenským materiálem a tvorba statistik pro vedení.
👤 Koho hledáme?
- Ideální kandidát je proaktivní osobnost s tahem na branku a smyslem pro detail.
- Vzdělání: SŠ/VŠ (ekonomický nebo technický směr).
- Praxe: Minimálně 2 roky v obchodě nebo administrativě (zkušenost s B2B/B2G velkou výhodou).
- Jazyky: Aktivní znalost angličtiny (slovem i písmem), kterou využijete každý den.
- IT dovednosti: Pokročilý MS Office (zejména Excel) a předchozí zkušenost s ERP systémem.
- Osobnost: Výborné komunikační a organizační schopnosti.
💰 Co vám nabízíme?
- Atraktivní ohodnocení: Fixní plat od 60 000 měsíčně dle zkušeností.
- Motivační bonusy: Finanční složka závislá na vašich výsledcích a míře samostatnosti.
- Zázemí lídra: Práci ve stabilní a prestižní české společnosti se sídlem v Praze.