11 March

Lídr online výuky pro síť škol Erazim - Školy Erazim, z. s.

10 000 – 20 000 CZK/month

Máš vizi, jak má vypadat moderní vzdělávání v 21. století? Baví Tě propojovat technologie s lidským přístupem? Do našeho týmu hledáme klíčového člověka, který od jara vdechne život projektu Online výuky pro domškoláky a od září se postaví do jeho čela. Jsme síť svobodných demokratických škol Erazim. Respekt, wellbeing dětí a celoživotní učení jsou principy, na kterých Erazim stavíme. Děti si v Erazimu sami volí zaměření, hloubku a míru rozvoje svých zájmů.

Co by Ti nemělo chybět?

• Pedagogický nadhled: Rozumíš tomu, jak funguje (nebo by měla fungovat) online výuka.
  • Organizační talent: Zvládneš ukočírovat lidi, termíny i tabulky.
  • Tah na branku: Nebojíš se přijít s vlastním řešením a dotáhnout ho do konce.
  • Komunikační dovednosti: Umíš nadchnout lektory i srozumitelně mluvit s rodiči.

Co bude Tvoje mise?
Tato pozice má dvě fáze. Nejdřív budeme společně tvořit, pak ladit a řídit.

Fáze 1: Jaro a léto (příprava a start)

• Design produktu: Navrhneš a nastavíš koncepci skvělé online výuky, která bude dávat smysl dětem i rodičům.
  • Stavba týmu: Najdeš ty nejlepší lektory, nadchneš je pro naši vizi a zaškolíš je.
  • Prodejní součinnost: Pomůžeš nám vyladit nabídku tak, aby rodiče domškoláků hned věděli, že tohle je přesně to, co hledali.
  • Networking: Budeš úzce spolupracovat se zřizovatelským týmem.

Fáze 2: Od září (vedení a rozvoj)

• Garant kvality: Budeš držet koncepci a neustále ji vylepšovat na základě zpětné vazby.
  • Management a hospitace: Povedeš tým lektorů, budeš se chodit dívat do jejich hodin a pomáhat jim růst.
  • Administrativa: Převezmeš zodpovědnost za hladký chod celého projektu.

Co nabízíme my?

• Nástup: ihned na DPP nebo fakturu. Od září možnost přechodu na pracovní poměr nebo pokračování na fakturu (dle dohody).
  • Odměna: Do srpna (fáze budování): 10 000 Kč měsíčně, od září (fáze vedení): 10 000 – 20 000 Kč měsíčně (dle rozsahu a výsledků).
  • Svoboda: Možnost realizovat své nápady a postavit projekt podle sebe.
  • Flexibilita: Práce, která se přizpůsobí Tvému rozvrhu.
  • 100% Home Office (práce na dálku).
  • jediná podmínka je účast 2x ročně (5 dní v srpnu a 3 dny v lednu) na setkání všech Erazimu v Opavě. (termín pro rok 2026: 17.–21. 8.2026)

Jak vypadá cesta k nám?

• Pokud Tě nabídka zaujala, pošli nám své CV a motivační dopis.
  • Pokud bude Tvůj profil odpovídat našim požadavkům, místo zdlouhavého assessment centra Ti pošleme zadání úkolu na e-mail.
  • Když úkol zvládneš na jedničku, potkáme se na krátkém online pohovoru.
  • A pak už stačí jen podepsat smlouvu

Těšíme se :)

Work mostly from home, Individual schedules of working hours, Launch of a completely new project, Self-organization of the job

Salary:
10 000 – 20 000 CZK/month
Part-time work
Permanent
Contract under Trade Certificate / Identification No., Agreement on working activities (DPČ), Other
Secondary education or professional training with a school-leaving exam
Czech (Proficient)