V IMI dáváme příležitost talentům, kteří se chtějí dále vzdělávat a získat praxi v oborech, kterým se věnujeme. To bylo hlavní motivací pro rozběhnutí mezinárodního projektu GRADUATE. Jedná se tříletý absolventský program, kterým nastartujete svoji kariéru. Vystřídáte hned několik pozic v různých pobočkách IMI ve světě a seznámíte se s řadou zajímavých projektů, na kterých naše společnost pracuje. Tím poznáte celý proces výroby našich produktů a získáte osobní zkušenost s funkcí jednotlivých oddělení naší společnosti.
Více informací i přihlašovací formulář najdete na odkazu níže:
Company catering, Educational courses, training, Accommodation / housing allowance, Meal tickets / catering allowance, Holidays 5 weeks, Sick days, Education allowance, Refreshments on workplace, Contribution to sport / culture / leisure, Foreign business trips, Cell phone, Corporate events, Bonuses, Transport allowance, Dedicated time for innovations, Flexible start/end of working hours, International conferences, Notebook, Contributions to the pension / life insurance