9 March

Senior technolog ve strojírenské firmě - EKOL ENERGO s.r.o.

Společnost EKOL byla založena v roce 1991. Zabývá se konstrukcí, výrobou a dodávkou parních turbín, kotlů a energetických celků. Společnost Ekol energo je dceřiná společnost Ekolu založená v roce 2007 s hlavním záměrem posílit vlastní výrobní základnu. Kromě výroby nových turbín zajišťujeme výrobu potřebných náhradních dílů, všechny druhy oprav a v neposlední řadě rekonstrukce a modernizace starších typů parních i spalovacích turbín.
  • Orientujete se ve strojírenské výrobě?
  • Umíte tvořit technologické postupy?
  • Máte zkušenost s vedením lidí?

V tom případě hledáme právě Vás!

Co bude náplní Vaší práce:

Spolupráce s konstrukcí, výrobou, nákupem a kontrolou kvality
Na začátku je třeba zkontrolovat výkresy z hlediska vyrobitelnosti.

Tvorba technologického postupu
Jedná se o přípravu postupu pro dělníky na strojích – aby věděli, jakým způsobem mají co obrobit, udělat… Vytváří se výrobní dokumentace se stručným popisem operací.

Měření technologických časů
Součástí práce nebude jen práce za PC, ale je také potřeba zajít do dílny a měřit technologické časy v podmínkách provozu.

Technická podpora při realizaci zakázek

Bude potřeba zavádění nových technologií a výrobních postupů.

Ověřování v praxi
Na dílně je také třeba kontrolovat dodržování postupů a ověřování jejich funkčnosti. Nehledáme pouze teoretika, ale praktika, který nám pomůže zefektivnit postupy a udělat je co nejvíce funkční.

Co potřebujete:

Technické vzdělání
SŠ, nebo VŠ vzdělání ve strojírenském oboru, technického zaměření, nebo odpovídající znalosti a praxi.

Zkušenost ve strojírenské výrobě
Zkušenost min. 5 let na pozici technologa.

Zkušenosti s těžkým obráběním

Potřeba zkušenosti s přesnými díly.

Zkušenosti s energetickými zařízeními

Výhoda, ale není podmínkou.

Znalost materiálů

Nutná znalost materiálů (práce s legovanou ocelí, nerezem, slitinami aj.)

Orientaci v technické dokumentaci

Znalost práce v CAD/CAM systémech

Jak si Vás představujeme?

Máte dobré komunikační schopnosti
Znalost AJ, nebo NJ je výhodou.
Jako někoho s dobrými komunikačními schopnostmi.
Přirozená autorita, rádi předáváte zkušenosti a vedete odborné diskuze.
Jste samostatný, systematický a máte technické myšlení.
Vlastníte řidičský průkaz skupiny B.
Váš zdravotní stav je bez omezení.

Nabízíme:

• Získáte 5 týdnů zasloužené dovolené.
  • Myslíme na Vaši budoucnost – po zkušební době budete mít nárok na příspěvek na důchodový program až 2 500Kč za měsíc.
  • Multisportkartu pro sportovní vyžití.
  • Stravenkový paušál/ stravování zdarma v místní kantýně
  • Oceňujeme Vaši práci – za každých 5 let ve firmě dostanete odměnu za pracovní výročí, dále máme také odměny za jubilea.

Pokud Vás nabídka zaujala, neváhejte nám zaslat Váš životopis. Budeme se těšit na osobní setkání :) .

Meal tickets / catering allowance, Holidays 5 weeks, Flexible start/end of working hours, Contributions to the pension / life insurance, Contribution to sport / culture / leisure

Permanent
Secondary education or professional training with a school-leaving exam
German (Intermediate), English (Intermediate)