9 March

Junior TEST ENGINEER - Pepperl + Fuchs Manufacturing s.r.o.

Společnost Pepperl+Fuchs Manufacturing s.r.o. v Trutnově je součást skupiny Pepperl+Fuchs Group a od svého založení v roce 2010 neustále rosteme. V současné době zaměstnáváme více než 300 lidí v novém, nejmodernějším výrobním závodě, který byl otevřen v roce 2021. Protože chceme dále růst, hledáme do Pepperl+Fuchs Manufacturing s.r.o. v Trutnově:

Jsi v posledním ročníku SPŠ elektro nebo čerstvý absolvent a hledáš práci, kde využiješ programování a elektrotechniku v praxi? Baví tě technika, chceš se učit nové věci a pracovat na moderních technologiích?

Přidej se k nám jako Test Engineer pro výrobu elektromagnetických senzorů a nastartuj svou kariéru v mezinárodní technologické společnosti.

Na této pozici budeš součástí týmu, který zajišťuje testování a technickou podporu výroby elektromagnetických senzorů. Naučíš se pracovat s moderními testovacími zařízeními, podílet se na zavádění nových výrobků do výroby a postupně získáš zkušenosti s vývojem a optimalizací testovacích procesů.

Co u nás budeš dělat

• nastavovat a spravovat testovací zařízení ve výrobě
  • sledovat stabilitu testovacích procesů
  • pomáhat s technickou podporou výroby
  • spolupracovat na zavádění nových výrobků do výroby
  • podílet se na zlepšování výrobních procesů a testování
  • pracovat s výrobní a technickou dokumentací

Měl bys mít:

• SŠ vzdělání elektrotechnického směru (např. SPŠ elektro)
  • znalost programování v C nebo C# (výhodou práce ve Visual Studio)
  • komunikativní znalost angličtiny (email nebo telefon)
  • základní orientaci ve výkresové dokumentaci
  • znalost MS Office
  • chuť učit se nové technologie a rozvíjet se
  • samostatnost a technické myšlení
  • Výhodou je:
  • oprávnění dle NV 194/2022 (§5 a vyšší)

Co u nás získáš

• 28 dní dovolené
  • technická školení a jazykové kurzy zdarma v pracovní době
  • možnost pracovat na moderních technologiích a inovativních projektech
  • obědy zdarma v naší jídelně
  • roční příspěvek 22 800 Kč do Cafeterie
  • možnost profesního růstu

Zaujalo tě to?

Pošli nám svůj životopis a ozveme se ti

Company catering, Educational courses, training, Occasional work from home, Refreshments on workplace, Contribution to sport / culture / leisure, Cafeteria, Opportunity to work up hours, More than 5 weeks of vacation, Corporate events, Bonuses, Flexible start/end of working hours, Notebook, Contributions to the pension / life insurance

Secondary education or professional training with a school-leaving exam
English (Intermediate)