🚀 Přemýšlíš o nastartování kariéry v HR a obchodu, ale chybí ti praxe? U nás ji získáš – přímo na reálných projektech a s každodenní podporou zkušených headhunterů.
Přidej se k nám jako recruiter/recruiterka a nastartuj svou kariéru s námi! Hledáme někoho, kdo má chuť učit se přímo v praxi, rychle růst a chce vidět výsledky své práce.
✨Co ti nabízíme:
📞 Tvou náplní práce bude zejména vyhledávání zkušených manažerů pro naše klienty, mezi které patří zejména výrobní firmy se závody v ČR a také akvizice nových klientů. Práce zahrnuje především telefonování, cca 50–60 hovorů denně.
📌 Co bude tvou náplní práce:
✅ Práce je pro tebe vhodná, pokud:
👉 Pro zaručení individuálního přístupu v tréninku otevíráme aktuálně pouze jednu pozici. Proto nám v případě zájmu zašli svůj životopis a motivační dopis co nejdříve.
Educational courses, training, Launch of a completely new project, Occasional work from home, Refreshments on workplace, Cafeteria, Management incentive program, Opportunity to work up hours, Individual schedules of working hours, Sales commission, Corporate events, Bonuses, Dedicated time for innovations, Flexible start/end of working hours, Corporate/personal coach, Self-organization of the job