💛 Hledáme Fundraisera / Projektového manažera
✨ Chceš měnit svět k lepšímu společně s námi?
Jsme Dobromysl, z.ú. — organizace srdcem i duší, která každý den podporuje lidi s různými formami hendikepu a přispívá k jejich kvalitnímu a důstojnému životu. A právě teď hledáme nového kolegu nebo kolegyni, který/a:
🌱 má chuť pomáhat, plánovat a růst
🌟 má nápady na projekty, které dělají svět barevnější
Koho hledáme?
🎯 Fundraiser / Projektového manažera, který bude:
navrhovat, připravovat a řídit projekty, které mění životy,
tvořit strategie pro získávání darů, grantů a partnerství,
pečovat o dárce a budovat dlouhodobé vztahy,
koordinovat realizaci projektů s týmem a partnery,
přinášet nové kreativní nápady a nebojí se je realizovat.
🤝 Co TĚ u nás čeká
1,0 úvazek
Smysluplná práce, která má opravdový dopad
Přátelský, podpůrný tým
Prostor růst a rozvíjet se
Flexibilní přístup k pracovní době a možnost částečného home office
6 týdnů dovolené a 3 sick days
Po zkušební době benefity jako stravenkový paušál (1 000 - 1 500 Kč/měsíc), masáže nebo kafetérie
Inspirativní prostředí, kde tě nadřízený hodnotí i podle energie, kterou přinášíš
📌 Co od TEBE očekáváme
✔️ Nadšení pro komunitní a neziskovou práci
✔️ Zkušenosti s fundraisingem, projektovým řízením nebo komunikací
✔️ Výborné organizační a komunikační schopnosti
✔️ Kreativitu, samostatnost a iniciativu
✔️ Chuť učit se novým věcem
✔️ Znalost práce s PC (Word, Excel, internet)
Pro zařazení do výběrového řízení nám zašli motivační dopis (minimálně jedna normostrana) a životopis (bez těchto náležitostí Tě nemůžeme do výběrového řízení zařadit).
Nástup březen/duben 2026.
Výběrové řízení je dvoukolové.
- K ústnímu pohovoru budou vyzváni pouze vybraní kandidáti.
- Oznámení o negativním výsledku zasíláme pouze elektronicky.
- Dobromysl, z. ú. si vyhrazuje právo prodloužit výběrové řízení, nebo neobsadit pracovní pozici v případě, že uchazeči nenaplní očekávání organizace.
Pro výběrové řízení na tuto pracovní pozici bude organizace Dobromysl, z. ú., IČO: 24198412, zpracovávat Vámi poskytnuté (či z veřejných zdrojů získané) osobní údaje, a to v souladu s obecným nařízením o ochraně osobních údajů (EU) 2016/679.
Opportunity to work up hours, Educational courses, training, More than 5 weeks of vacation, Individual schedules of working hours, Corporate events, Sick days, Occasional work from home, Flexible start/end of working hours, Refreshments on workplace, Self-organization of the job, Dog-friendly office