30 March

HR & Office Manažer*ka (0,5+ úvazku, flexibilně) - České priority, z. ú.

50 000 – 60 000 CZK/month

Je pro vás důležité, jak se bude žít v Česku za deset patnáct let? Dokážete komunikovat s lidmi, pružně reagovat a jen tak něco vás nerozhodí? Pojďte se stát součástí týmu rostoucí organizace, která pomáhá státu dělat rozhodnutí založená na datech a analýzách!

České priority

Jsme mladý neziskový think-tank, který usiluje o větší zapojení vědeckých poznatků do tvorby veřejných politik. Pomáháme hledat nejlepší řešení klíčových celospolečenských problémů v ČR. Věříme, že rozhodování založené na datech a analýzách může výrazně zvýšit kvalitu života nás všech.

Po několika letech fungování hledáme posilu, která nám pomůže systematicky rozvíjet tým, pečovat o jeho zázemí a zajistit hladký chod kanceláře i administrativy.

U nás neexistuje oddělení pro každou agendu, proto tato role kombinuje:

• nastavování, rozvoj a podporu HR a týmových procesů (nábor, onboarding, zpětná vazba, rozvoj lidí, směrnice),
  • spolupráci s vedením na plánování kapacit a kultuře organizace,
  • i každodenní administrativu a provozní záležitosti (smlouvy, podklady pro účetní, organizace kanceláře).
  • Hledáme někoho, komu tato kombinace dává smysl. Někdo, kdo dokáže přemýšlet strategicky, ale zároveň se nebojí operativy a bere ji jako přirozenou součást budování a podpory našeho týmu.

Co bude náplní vaší práce?

• Zajišťovat kompletní HR agendu od nástupů po ukončení pracovního poměru
  • Spoluvytvářet, nastavovat a zlepšovat jednoduché, funkční a udržitelné HR a týmové procesy a převádět je do každodenní praxe (adaptace, zpětná vazba, rozvoj lidí, …)
  • Sledovat, co tým potřebuje, a navrhovat konkrétní zlepšení každodenní spolupráce
  • Připravovat podklady pro mzdy a související administrativu, včetně úzké spolupráce s naší účetní firmou
  • Pečovat o každodenní chod kanceláře a provozní záležitosti a řešit obecnou administrativu
  • Péče o tým – posilovat soudržnost týmu a nastavovat spolupráci tak, aby fungovala lidsky i profesionálně.
  • Podporovat interní komunikaci a organizovat pravidelná týmová setkání a externí teambuildingy
  • Příležitostně se zapojovat do fundraisingu (granty, výběrová řízení)

Co by bylo fajn mít?

• 5+ let zkušeností v oblasti HR a office managementu
  • Proaktivní přístup k problémům, samostatnost a dobrý time management
  • Umíte naslouchat, jste empatičtí a budujete důvěru přirozeně
  • Základní znalost účetnictví výhodou
  • Chuť pracovat v otevřené a neformální startupové kultuře
  • Zájem o fungování české veřejné správy a chuť ji pomáhat zlepšovat
  • Hledáme někoho, kdo chce nejen „zajišťovat provoz“, ale také přemýšlet nad tím, jak věci dělat lépe a dlouhodobě udržitelně.
  • Nevadí vám kombinace procesní práce a administrativy

Co můžeme nabídnout?

• Příležitost pracovat v organizaci s reálným společenským dopadem
  • Spolupráci se zajímavými lidmi napříč akademickou, soukromou, vědeckou a politickou sférou
  • Prostor ovlivnit fungování a rozvoj týmu
  • Úvazek 0.5+ a dlouhodobé zapojení, časovou flexibilitu a možnost částečně fungovat vzdáleně.
  • Kancelář v centru Prahy (Kampus Hybernská)
  • Nástup možný ihned, postupný nástup je také možný

Chcete se přidat?

Pokud Vás tato nabídka zaujala, pošlete nám prosím svůj životopis a krátké shrnutí, proč se právě Vy chcete zapojit do týmu Českých priorit.

Těšíme se na viděnou!

Opportunity to work up hours, Individual schedules of working hours, Meal tickets / catering allowance, Launch of a completely new project, Occasional work from home, Flexible start/end of working hours, Self-organization of the job

Salary:
50 000 – 60 000 CZK/month
Limited (temporary)
Employment contract, Contract under Trade Certificate / Identification No., Agreement on working activities (DPČ)
University
Czech (Proficient), English (Advanced)