2 March

Junior SW inženýr - Linet spol. s r.o.

Jsme předním evropským výrobcem nemocničních a pečovatelských lůžek. V oblasti výroby zdravotnických lůžek si LINET dlouhodobě drží pozici technologického lídra. Linet na trh pravidelně uvádí výrobky a služby s inovativními vlastnostmi a funkcemi.

JUNIOR SW INŽENÝR

Do našeho týmu hledáme nového kolegu či kolegyni, který/-á se bude podílet na vývoji unikátních embedded projektů pro nemocniční lůžka s celosvětovým dopadem. Budete se podílet na řešení vývojových, testovacích a administrativních úkolů na softwarovém a hardwarovém vybavení výrobku s ohledem na optimální konstrukční řešení a budete přispívat ke koncepci a architektuře SW řešení.

Klíčové činnosti:

• Podíl na vytváření SW řešení s důrazem na systémový a koncepční charakter
  • Průběžné seznámení se s příslušnými normami, vyhláškami a nařízeními
  • Zvyšování know-how (aktivní přístup, samostudium, vzdělávání, výstavy, konkurence, technologie, stálé získávání znalostí)
  • Podíl na vývojových projektech, plnění úkolů dle přidělené role v týmu:
    • Analýza požadavků na SW
    • Součinnost při tvorbě SW architektury produktu
    • Implementace a kódování SW
    • Tvorba a údržba SW dokumentace
    • Komunikace a kooperace v SW týmu
    • Další analytické a programátorské činnosti (oživování, rešerše, evaluace čipů apod.)
    • Code review
  • Iniciativní vyhledávání úsporných opatření
  • Podílí se na Poka-yoke konstrukčního řešení, odolnost návrhu proti lidskému faktoru
  • Podílí se na přípravě a zadávání požadavků na zkoušky produktu
  • Měsíční reporting vlastních cílových úkolů

Požadujeme:

• SŠ, ideálně VŠ vzdělání se zaměřením na elektroniku/informatiku
  • Výborná znalost jazyka C
  • Obecná znalost dalších programovacích jazyků (C++, C#, atd.)
  • Obecná znalost základních periferií mikroprocesorů (UART, SPI, I2C, ADC …)
  • Schopnost číst a konzultovat elektrická schémata
  • Znalost algoritmizace a základních programovacích technik, datových struktur, číslicové techniky
  • Tvořivé myšlení, kreativita, zodpovědnost
  • Řidičský průkaz skupiny B
  • Komunikativní znalost AJ

Nabízíme:

• Práce na unikátních embedded vývojových projektech pro nemocniční lůžka s celosvětovým dopadem
  • Příležitost vyvíjet a aplikovat nejmodernější technologie
  • Zázemí úspěšné, rozvíjející se společnosti
  • Možnost spolupráce na IČO
  • Nástup dohodou
  • Možnost kombinace práce z domova a práce v kanceláři - více při osobním jednání
  • Široká škála benefitů (roční bonusy, kafeterie, příspěvek na stravování, penzijní připojištění, Multisport, dovolená navíc apod.).

Pokud vás tato pozice zaujala, pošlete nám životopis.

Company catering, Corporate recreational facilities, Educational courses, training, Meal tickets / catering allowance, Holidays 5 weeks, Sick days, Occasional work from home, Cafeteria, Corporate preschool, Cell phone, Opportunity to work up hours, Corporate events, 13th monthly salary, Bonuses, Flexible start/end of working hours, Notebook, Contributions to the pension / life insurance, Above-standard medical care, Discount on company products / services

Full-time work
Contract Duration:
Permanent
Contract under Trade Certificate / Identification No.
Bachelor's
Czech (Advanced), English (Advanced)