25 February

Dispečer/ka - Beroun - AVE CZ odpadové hospodářství s.r.o.

31 400 CZK/month

Jsme stabilní, úspěšná a rostoucí společnost, výsledky naší práce jsou vidět každý den – ať už je to čisté okolí nebo fungující veřejné osvětlení. I Ty se na tom všem s námi můžeš podílet.

Hledáš různorodou a zajímavou práci, kde zúročíš své organizační schopnosti? Logistika, plánování a komunikace se zákazníkem Ti nejsou cizí? Pak se přidej k nám na pracoviště v Kladně - Libušíně!

Co Ti nabídneme my?

• Pracovní poměr na dobu určitou – zástup za MD
  • 13. plat
  • Přátelský kolektiv
  • Notebook a telefon
  • Služební automobil i k soukromým účelům
  • Příspěvek na stravování
  • Příspěvek na penzijní a životní pojištění
  • Bonusy a prémie
  • Zdravotní volno a mnoho dalšího
  • Nástup možný ihned
  • Pozice vhodná pro muže i ženy

Co bude náplní Tvojí práce?

• Logistická organizace chodu skupiny vozidel (tvorba stazek a jejich zpracování)
  • Odpovědnost za zpracování podkladů pro fakturaci za provedené činnost
  • Odpovědnost za zpracování podkladů pro logistické reporty
  • Odpovědnost za řízení týmu pracovníků – závozníci, řidiči – řešení absencí, náhrady za absence
  • Zpracování podkladů pro mzdy, vedení pokladny – hmotná odpovědnost
  • Kontrola provedení zakázek dle plánu
  • Kontrola dodržování BOZP
  • Komunikace se zákazníkem, vyřizování reklamací
  • Ohlašování přepravy v režimu ADR při odvozu nebezpečného odpadu

Co potřebujeme od Tebe?

• Min. SŠ vzdělání
  • Orientaci v oblasti nakládání s odpady/znalost příslušné legislativy výhodou
  • Pokročilá znalost práce na PC
  • Znalost programu SAP výhodou
  • ŘP sk. B
  • Komunikativnost a dobré organizační schopnosti

O AVE:
Jsme jednou z největších společností na trhu v oblasti odpadového hospodářství, komunálních služeb, sanací ekologických zátěží, demolic, údržby komunikací a facility managementu. Obsluhujeme přes 2 000 000 obyvatel a v ČR působíme již od roku 1993. Kromě českého trhu působí skupina AVE také na Slovensku a Ukrajině. Jsme společensky a ekologicky odpovědná společnost. Vše provádíme s pečlivým ohledem na ekologii a ochranu životního prostředí. V regionech, kde působíme se snažíme být dobrým sousedem.

Cell phone, Educational courses, training, Car for private purposes, Meal tickets / catering allowance, 13th monthly salary, Bonuses, Sick days, Contributions to the pension / life insurance

Job location:
Libušín
Salary:
31 400 CZK/month
Full-time work
Contract Duration:
Limited (temporary)
Secondary education or professional training with a school-leaving exam