25 February

HR specialista/ka - SATPO management, s.r.o.

SATPO management, s.r.o. je manažerská společnost, která řídí developerské rezidenční projekty, investuje do pozemkového developmentu pod značkou SATPO a rozvíjí investiční platformu pod značkou City Home z oblasti nákupu existujících činžovních domů či jejich podílů. Na českém realitním trhu působí společnost v rámci skupiny SATPO od roku 1994, nabízí bytové a komerční jednotky na prodej, investiční příležitosti a odborné realitní služby. Zakládá si na dlouhodobé spolupráci s investory, obchodními a finančními partnery, usiluje o spokojenost svých klientů. Skupina je členem několika odborných organizací, aktivně se podílí na rozvoji realitního trhu. Chcete se stát součástí našeho týmu? Aktuálně hledáme nového kolegu/yni na pozici:

Hledám k sobě do HR kolegyni nebo kolegu, který/á se mnou bude spoluutvářet HR v naší firmě.
Potřebuji pečlivého a systematického člověka se zkušeností v HR administrativě. Někoho, kdo ví, že právě na detailech stojí důvěra celé firmy a že spolehlivost je v HR klíčová.
Jsme rodinná developerská společnost o cca 90 lidech. Všichni se tu známe jménem. Lidé si u nás nejvíc cení spolupráce, dobré atmosféry a vzájemného respektu. Zároveň pracujeme v tempu – projekty rostou, firma se vyvíjí a HR je u toho. Není to jen podpůrná funkce. HR u nás skutečně spoluutváří prostředí celé firmy.

Co Tě u nás čeká

• HR administrativa bude pevný základ tvé role.
  • Budeš mít na starosti kompletní personální agendu – přípravu pracovních smluv, dodatků a dohod, vedení elektronických i papírových personálních složek a dohled nad tím, že je vše správně, včas a v souladu s legislativou.
  • Zastřešíš onboarding nových kolegů – od přípravy podkladů přes organizaci prvního dne až po osobní přivítání. Chceme, aby se u nás lidé od začátku cítili dobře. Ty budeš jedním z prvních lidí, které poznají. Postaráš se i o offboarding zaměstnanců
  • Součástí role je také: příprava podkladů pro mzdy (docházka, srážky, odměny) a komunikace s externím zpracovatelem mezd; správa HR systémů (PINYA, TULIP); administrace benefitů; koordinace školení (včetně zákonných); aktivní zapojení do náboru a vedení pohovorů – část agendy si rozdělíme, část povedeme společně
  • Vedle každodenní operativy budeš mít prostor zapojit se do HR projektů a zlepšování procesů. Nehledám jen někoho, kdo plní zadání, ale člověka, který přemýšlí, jak věci dělat lépe.

Co od Tebe očekáváme

• Praxi v HR administrativě (to je základ)
  • Zkušenost s náborem
  • Vysokou míru spolehlivosti a pečlivosti
  • Samostatnost a schopnost věci dotahovat
  • Diskrétnost a respekt k citlivým informacím
  • Ochotu převzít odpovědnost za svěřenou oblast
  • Chuť učit se a být aktivní součástí firmy

Co Ti můžeme nabídnout

• Smysluplnou a stabilní roli v HR týmu
  • Sdílení náboru a zapojení do HR projektů a procesů
  • Kvalitní předání agendy a podporu při zaučení
  • Prostředí rodinné firmy, kde se lidé znají a spolupracují
  • Dynamiku developerské společnosti, kde je výsledek práce vidět
  • Možnost osobního i profesního rozvoje
  • Řadu zajímavých benefitů (MultiSport karta, eStravenky, příspěvek na důchodové nebo životní pojištění, občerstvení na pracovišti, 5 týdnů dovolené, flexibilní pracovní doba, možnost občasné práce z domova)
  • Pracovní smlouvu na dobu určitou 1 rok s možností prodloužení na dobu neurčitou při oboustranné spokojenosti

Cell phone, Educational courses, training, Meal tickets / catering allowance, Corporate events, Bonuses, Holidays 5 weeks, Occasional work from home, Flexible start/end of working hours, Refreshments on workplace, Notebook, Contribution to sport / culture / leisure, Contributions to the pension / life insurance

Full-time work
Contract Duration:
Limited (temporary)
Secondary education or professional training with a school-leaving exam
Czech (Proficient), English (Basic)