Modul Servis je velmi rychle expandující stabilní společnost, která má významné postavení ve svém segmentu na českém trhu a patří mezi TOP 10 pojišťovacích makléřů v ČR. Jsme společnost, která chce ukázat lidem, že pojištění je smysluplný produkt, pokud je správně sjednáno. Naše portfolio služeb se neustále rozvíjí, proto do našeho týmu hledáme kolegu/ni na pozici:
Obchodní ředitel/ka
Máte obchod v krvi? Pojďte ho řídit.
Tahle pozice není pro každého. A přesně tak to chceme.
Hledáme obchodního lídra, který ví, co chce a umí si za tím jít. Ne někoho, kdo čeká na zadání. Ale člověka, který převezme obchod, bude ho mít pod kontrolou a posune Modul Servis o úroveň výš.
Co bude vaším hlavním úkolem?
- Aktivní vyhledávání a získávání nových klientů z řad firemních zákazníků.
- Nový obchod jako priorita – bez výmluv, bez alibi.
- Efektivní vytěžování stávajícího kmene klientů.
- Budování a udržování pevných vztahů s klíčovými klienty.
- Hledání nových oblastí, kde můžeme vylepšovat naše služby pro klienty.
- Podíl na řízení dvou support týmů s důrazem na výkon, kvalitu a obchodní výsledky.
- Spolupráce s marketingovým oddělením na tvorbě PR článků a dalších marketingových aktivit, kde cílem není „hezké“, ale funkční a výdělečné.
Koho hledáme?
- Profesionála s prokazatelnými výsledky.
- Člověka, který má výborné komunikační schopnosti, a bude budovat a udržovat dlouhodobé vztahy s klienty.
- Lídra, který se nebojí rozhodnutí ani odpovědnosti.
- Člověka, který má tah na branku a strategické myšlení.
- Profesionála orientovaného v pojišťovnictví.
- Držitele odborných zkoušek dle zákona o distribuci pojištění – rozsah č. 9.
Co vám nabízíme?
- Skutečný vliv. Skutečnou odpovědnost. Skutečný prostor.
- Klíčovou roli v inovativní a rostoucí společnosti.
- Možnost podílet se na dynamickém rozvoji společnosti.
- Odpovídající finanční ohodnocení.
- Férové a profesionální jednání v přátelském týmu.
- Variabilní pracovní dobu a balíček firemních benefitů.
- Moderní pracovní prostředí s vlastním parkovištěm.
Máte chuť rozvíjet obchod a být klíčovým hráčem naší firmy? Pošlete nám svůj životopis a pojďme se společně potkat.