24 February

E-commerce director - Simply You Pharmaceuticals a.s.

Výrobce a distributor kvalitních zdravotnických prostředků, doplňků stravy a farma-kosmetiky, jedna z nejvýznamnějších společností na lékárenském trhu a zároveň jeden z největších zadavatelů reklamy u nás, v jehož portfoliu jsou značky jako Ocutein, Stopkašel, Priessnitz, Clavin, Mentholka, DonnaHAIR, Elasti-Q, PLANTHÉ, ArginMax, Ive, DIAMizin, Pssst!, Vlasové hnojivo, Lipoxal a další...

hledá zkušeného e-commerce lídra, který převezme odpovědnost za celý online bussiness propojující naše značky, vlastní e-shopy i obchodní partnery.

E-commerce director

Pracovní náplň:

• nastavení a realizace on-line strategie společnosti i jednotlivých brandů,
  • odpovědnost za výkon, ROAS a celkové P&L e-commerce kanálů, propojování brandové strategie s výkonnostním marketingem a obchodem,
  • komunikace s brandovou a výkonnostní agenturou,
  • kompletní řízení a rozvoj vlastních e-shopů, rozvoj vztahu s konečným spotřebitelem,
  • strategické řízení digitální komunikace (Google Ads, Meta atd.), odpovědnost za rozpočet, efektivitu kampaní a kontinuální optimalizaci výkonu.

Požadujeme:

• 5 let zkušeností v digitálním marketingu nebo e-commerce,
  • zkušenost s vedením týmu, samostatnost, schopnost podporovat spolupráci a zároveň převzít osobní odpovědnost za výsledek,
  • zkušenost s plánováním a řízením marketingového rozpočtu,
  • strategické myšlení, schopnost jít do detailu a věci realizovat,
  • schopnost pracovat s daty, nastavovat KPI, vyhodnocovat výkon a optimalizovat rozpočty,
  • schopnost orientovat se v nástrojích (GA4, GTM, PPC systémy, emailing, srovnávače),

Nabízíme:

• strategickou roli s přímým dopadem na růst společnosti,
  • možnost budovat e-commerce napříč více trhy,
  • prostor přicházet s vlastními nápady, nástroji a inovacemi,
  • silné produktové portfolio a stabilní zázemí české farmaceutické společnosti,
  • spolupráci s profesionálním marketingovým a obchodním týmem,
  • perspektivní zaměstnání v mladém kolektivu dynamické firmy, jejíž oblíbenost hodnotí na webu Atmoskop.cz i sami zaměstnanci velmi kladně a nadprůměrně,
  • atraktivní a motivující finanční ohodnocení odpovídající vašemu pracovnímu výkonu, kvalifikaci a praxi,
  • služební automobil, firemní notebook a mobilní telefon,
  • vzdělávání a odborná školení.

Termín nástupu: ihned nebo dohodou.

Místo výkonu práce: Vítkov, okr. Opava

V případě zájmu o nabízenou pozici zašlete svůj strukturovaný životopis a motivační dopis.

Educational courses, training, Launch of a completely new project, Meal tickets / catering allowance, Occasional work from home, Refreshments on workplace, Cell phone, Car for private purposes, Individual schedules of working hours, Corporate events, Flexible start/end of working hours, Notebook, Self-organization of the job, Discount on company products / services

Permanent
Secondary education or professional training with a school-leaving exam