19 February

Náborářka/náborář – zisk praxe v HR – provize až 100 000 Kč – vhodné i pro studenty - JIT Recruitment s.r.o.

24 000 – 40 000 CZK/month
JIT Recruitment s.r.o. se zaměřuje na executive search pro Ředitele a Top Manažery v automotive a ve strojírenství napříč celou ČR. Pro naše klienty organizujeme výběrová řízení v režimu Just-in-Time!

🚀Rosteme. A spolu se stoupajícími poptávkami po našich službách k sobě hledáme kolegu/kolegyni, který/á rozšíří náš tým na pozici náboráře/náborářky.

✨Máš ambice se kariérně posouvat a prostředí HR a obchodu je ti blízké? Nemáš problém s telefonováním na denní bázi? Umíš přijímat zpětnou vazbu a poučit se z ní? Možná hledáme právě tebe!

👉👇

Co nabízíme:

• Praxi v HR, obchodu i vyjednávání – žádná teorie, učíš se přímo v akci!
  • Každodenní mentoring od zkušených headhunterů a headhunterek
  • Férové finanční ohodnocení + provize z prodeje
  • Možnost začít i brigádně – například při studiu
  • Částečný home-office – po zaučení
  • Malý a přátelský tým v prostředí bez korporátního stresu

Co bude tvou náplní práce:

• Aktivní vyhledávání kandidátů
  • Denní komunikace po telefonu (📞50–60 hovorů denně)
  • Práce s databází a tvorba inzerátů
  • Příprava krátkých profilů kandidátů
  • Spolupráce na vedení celého náborového procesu

Hledáme právě tebe, pokud:

• Jsi komunikativní a denní hovory po telefonu pro tebe nejsou problém
  • Můžeš práci věnovat alespoň 24 hodin týdně
  • Chceš smysluplnou práci, kde můžeš kariérně růst a která ti otevře dveře do HR a obchodu
  • Umíš pracovat samostatně a víš, že zpětná vazba je zde pro to, aby tě hnala vpřed
  • Ovládáš angličtinu na komunikační úrovni a máš základy práce na PC

📩 Protože si zakládáme na individuálním přístupu při zaučení, otevíráme aktuálně pouze jednu pracovní pozici. Proto neváhej a v případě zájmu nám zašli:

📄 Životopis

✉️ Motivační dopis

Proč motivační dopis? Je pro nás důležitou součástí výběrového řízení, protože nám pomůže lépe pochopit tvoji motivaci ucházet se o pozici náboráře/náborářky v naší firmě.

Educational courses, training, Launch of a completely new project, Occasional work from home, Refreshments on workplace, Cafeteria, Management incentive program, Opportunity to work up hours, Individual schedules of working hours, Sales commission, Corporate events, Bonuses, Dedicated time for innovations, Flexible start/end of working hours, Corporate/personal coach, Self-organization of the job

Salary:
24 000 – 40 000 CZK/month
Full-time work, Part-time work, Practical training and short-term placement, Trainee programs
Contract Duration:
Permanent
Employment contract, Agreement on working activities (DPČ), Other
Secondary education or professional training with a school-leaving exam
Czech (Proficient)