19 February

PSYCHOLOG / PSYCHOLOŽKA Poradna pro rodiny – Ivančice - O děti postaráno z.s.

25 000 – 50 000 CZK/month

Jsme nezisková organizace O děti postaráno z. s.
V Ivančicích, Rapoticích a Náměšti nad Oslavou dlouhodobě podporujeme rodiny, děti a mladé lidi tak, aby se jim žilo lépe, bezpečněji a s větší jistotou. Věříme v odbornou, ale lidskou pomoc – takovou, která klienty neposouvá závislostí na systému, ale podporuje jejich vlastní kompetence a odpovědnost.

Rozšiřujeme kapacity
Do Poradny pro rodiny v Ivančicích proto hledáme psychologa / psycholožku, který/á chce být součástí týmu, kde má práce jasný smysl, rámec i podporu.

Co bude Vaší hlavní rolí

• Navázat na fungující poradnu (od roku 2020) a plynule převzít část klientely
  • Poskytovat individuální poradenství orientované na podporu, řešení a aktivizaci klientů (rodiče – jednotlivci i páry, v případě potřeby i děti)
  • Podílet se na práci v projektu pro znevýhodněnou mládež a mladé dospělé – s důrazem na rozvoj kompetencí, stabilizaci a orientaci v životní situaci
  • Spolupracovat v týmu, který sdílí odpovědnost, otevřenou komunikaci a profesionální standardy
  • Vést nezbytnou dokumentaci a administrativu tak, aby poradna mohla být dlouhodobě dostupná i pro klienty bez finančních možností

Jak u nás práce vypadá

• Pracujeme udržitelně – standardem je max. 5 klientských sezení denně, čas na administrativu i regeneraci
  • Nejste na to sami – nabízíme pravidelnou supervizi
  • Máme vybudovanou síť návazných odborných služeb v regionu
  • Záleží nám na kvalitě práce i na lidech, kteří ji vykonávají

Co od Vás potřebujeme

• VŠ vzdělání – Mgr. v oboru psychologie
  • Trestní bezúhonnost
  • Praxi v poradenské práci (min. během studia – školní poradna, poradenské zařízení apod.)
  • Ochotu pracovat v Ivančicích (případně občas vypomoci v dalších lokalitách)
  • Samostatnost, ale zároveň schopnost spolupráce a sdílení v týmu
  • Profesionalitu v práci s klienty – vedení zakázky, práce s cíli, uvažování v kontextu jejich životní situace
  • Základní orientaci v práci na PC (Google Workspace)

Co Vám nabízíme

• HPP, úvazek 0,5–1,0 (20–40 h týdně)
  • Nástup dle dohody
  • Smysluplnou práci s jasným rámcem, podporou a respektem
  • Pravidelné supervize a podporu dalšího vzdělávání
  • Tým, který drží hodnoty i standardy
  • Zázemí organizace, kde je možné pracovat kvalitně a dlouhodobě

Jak se přihlásit

Pokud při čtení cítíte, že by Vám tento způsob práce mohl dávat smysl, budeme rádi, když se ozvete.

Pošlete nám:

• stručný motivační text (klidně pár vět) – co Vás na práci v poradenství baví a kde se cítíte nejsilnější
  • životopis
  • Ozveme se všem uchazečům, minimálně e-mailem.
  • První kola výběrového řízení probíhají online.

Těšíme se na setkání.
O děti postaráno z. s.