16 February

Senior Payroll Accountant - Accace s.r.o.

Jsme mezinárodní skupina poskytující komplexní poradenství a outsourcingové služby. Součástí naší firemní kultury je vyvážené zaměření na výsledky, inovace a spokojenost lidí kolem nás – kolegů, obchodních partnerů i potřebných v rámci charitativních projektů.

Staň se součástí Accace jako Senior Payroll Accountant!

Máte zkušenosti s mzdovou agendou a hledáte roli, kde se můžete opřít o jasně nastavenou spolupráci, ale zároveň využít své zkušenosti naplno? Hledáme Senior Payroll Accountanta, který převezme odpovědnost za mzdovou agendu jednoho klíčového klienta z oblasti technologických řešení a IT služeb, realizovanou v prostředí SAP.

Pozice je vhodná pro kandidáty, kteří chtějí pracovat s komplexnější mzdovou agendou, mít přehled nad celým procesem a podílet se na jeho dlouhodobém fungování a dalším rozvoji.

Jsme mezinárodní outsourcingová společnost poskytující mzdové, účetní a HR služby širokému spektru klientů. Díky silnému odbornému zázemí a sdílenému know-how nabízíme stabilní prostředí a podporu při řešení i složitějších legislativních situací.

Co bude vaší hlavní náplní práce

• Komplexní zpracování mzdové agendy pro klíčového klienta
  • Odborná odpovědnost za payroll procesy a jejich nastavení
  • Konzultace v oblasti mezd, pracovního práva a související legislativy
  • Zapojení do mzdových projektů a jejich dalšího rozvoje
  • Metodická podpora a kontrola práce méně zkušených kolegů
  • Příprava reportů, ročních zúčtování a dalších výstupů

Koho hledáme

• Minimálně 3 roky praxe v oblasti mzdového účetnictví
  • Dobrou orientaci v pracovněprávní legislativě, odvodech a daních
  • Pokročilou práci v Excelu a zkušenost s mzdovými systémy
  • Angličtinu na úrovni B1–B2 (písemná i základní ústní komunikace)
  • Samostatnost, pečlivost a odpovědný přístup
  • Chuť být odborným partnerem klientům i kolegům
  • Zájem o další profesní rozvoj a nové výzvy

Co vám můžeme nabídnout

• Stabilní spolupráci s jedním klíčovým klientem jako hlavní náplň práce
  • Možnost zapojení do dalších projektů podle kapacity a zájmu
  • Prostor pro odborný růst, vzdělávání a specializaci
  • Roční bonus navázaný na výsledky společnosti
  • 5 týdnů dovolené + 2 sick days
  • Příspěvek na stravování
  • FlexiPass / Multisport / příspěvek na penzijní pojištění
  • Flexibilní pracovní dobu a možnost home office

Proč Accace

U nás mají zkušení payroll specialisté prostor pro samostatnost, odbornost a dlouhodobou spolupráci. Vážíme si zkušeností a zároveň podporujeme moderní a efektivní přístupy k práci.

Zaujala vás tato příležitost?
Pošlete nám své CV a pojďme se potkat. Rádi vám roli i spolupráci představíme detailně.

Cell phone, Educational courses, training, Corporate events, Meal tickets / catering allowance, Holidays 5 weeks, Bonuses, Sick days, Flexible start/end of working hours, Notebook, Refreshments on workplace, Contributions to the pension / life insurance, Contribution to sport / culture / leisure

Full-time work
Contract Duration:
Permanent
Secondary education or professional training with a school-leaving exam
Czech (Proficient), English (Intermediate)