PLAKOR CZECH s.r.o. je nadnárodní korejská společnost a významný hráč na poli automobilového průmyslu. Zaměřujeme se na výrobu a dodávky plastových dílů pro přední světové automobilky.
Rádi mezi sebou přivítáme nové kolegy a kolegyně s pozitivním přístupem, kteří jsou otevřeni výzvám a chtějí růst spolu s naší dynamickou společností.
Baví Tě technika, nové technologie a chceš vidět výsledky své práce přímo ve výrobě?
Tak se přidej k nám!
Hledáme parťáka, který nám pomůže s technickou podporou výroby, zaváděním nových řešení a optimalizací výrobních procesů.
Nečekej ale jen práci u počítače – u nás se zapojíš do reálného provozu, projektů i zlepšování výrobních technologií!
Co by Tě na této pozici čekalo:
- Zapojíš se do plánování i úprav výrobní infrastruktury a uvidíš, jak se technické změny promítají přímo do výroby
- Připravíš studie proveditelnosti nových projektů a budeš u zavádění nových technologií, strojů a nářadí do provozu
- Budeš v kontaktu s dodavateli technologií a vyřešíš s nimi technické požadavky i případné reklamace
- Podíváš se na stávající výrobní postupy a posuneš je dál směrem k vyšší efektivitě i kvalitě - včetně dokumentace jejich standardizace
- Převezmeš správu technické dokumentace strojů a zařízení a udržíš ji aktuální a přehlednou
- Využiješ angličtinu při práci s manuály - jejich kontrole i překladech
- Zpracuješ pravidelný reporting, ponoříš se do výrobních dat a najdeš prostor pro zlepšení
- A při tom všem budeš spolupracovat s kolegy napříč výrobou, kvalitou i technickými týmy
Koho vlastně hledáme:
- Nadšence, kterého baví výrobní procesy a chce vidět výsledky své práce přímo v provozu
- Technika, který přemýšlí v souvislostech, hledá řešení a rád posouvá věci kupředu
- Parťáka, který se nebojí převzít odpovědnost a komunikovat napříč týmy i s dodavateli
- Člověka, kterému dává smysl pořádek v technické dokumentaci, zvládne pracovat samostatně a zároveň táhne za jeden provaz s týmem
Bude skvělé, pokud:
- Máš minimálně středoškolské vzdělání technického směru (VŠ je výhodou)
- Technická dokumentace Ti není cizí a orientuješ se v ní bez zbytečného stresu
- Máš povědomí o výrobním prostředí nebo technologiích
- MS Office zvládáš bez větších problémů (Excel a PowerPoint se budou hodit)
- Komunikace v angličtině Ti nedělá potíže a nebojíš se ji použít v praxi
- Přicházíš s nápady a baví Tě hledat lepší řešení, ne jen držet status quo
- Umíš fungovat samostatně, ale víš, že dobré výsledky vznikají v týmu
- Pečlivost bereš jako samozřejmost — pracovat budeš s daty i dokumentací
Co Ti můžeme nabídnout:
- Férové mzdové podmínky
- Měsíční prémie
- Pololetní a roční bonusy (tzv. 13. a 14. plat)
- Možnost růstu a prostor pro vlastní iniciativu
- Pružnou pracovní dobu
- Stravenky ve výši 180 Kč/den na stravenkové kartě
- Zvýhodněnou Multisport kartu
- Příspěvek na penzijní připojištění
- Možnost jazykových kurzů zdarma
- Možnost bezúročné zaměstnanecké půjčky
- Poukázky při pracovních výročích a osobních událostech
- Až 6 dní dovolené nad zákonný rámec (dle odpracovaných let)
- Akce pro zaměstnance jako Coffee Day, zmrzlina zdarma apod.
Dále by Tě mohlo zajímat:
- Pracovní doba je flexibilní (pevné jádro 8:00-14:00)
- Občas se může naskytnout nějaký ten přesčas, ale bude samozřejmě placený
- Dostaneš možnost získat nové zkušenosti ve velké automotive firmě
- Budeš pracovat v přátelském kolektivu
- Kávu na pracovišti máme zdarma
- Nástup je možný dle dohody
Tento inzerát je psaný v mužském rodu čistě z důvodu plynulosti textu.