5 February

Provozní technik/čka - Ledvice - Bílina - AVE CZ odpadové hospodářství s.r.o.

35 000 – 45 000 CZK/month

Jsme stabilní, úspěšná a rostoucí společnost, výsledky naší práce jsou vidět každý den – ať už je to čisté okolí, udržované komunikace nebo fungující veřejné osvětlení. I vy se na tom všem s námi můžete podílet.

Pro naši dceřinou společnost AVE Services s.r.o., přijmeme vhodného kandidáta na pozici: Provozní technik/čka.

Co Ti nabídneme my?

• Pracovní smlouvu na dobu neurčitou – HPP, DPP, DPČ, IČO
  • Stabilní práci ve specifickém a zajímavém prostředí elektrárny
  • Dlouhodobou spolupráci a zázemí ve stabilní společnosti
  • 13. plat
  • Stravenkový paušál, příspěvek na penzijní a životní pojištění
  • Bonusy a prémie
  • 2 dny zdravotního volna
  • Telefon a notebook
  • Nástup dohodou
  • Pozici vhodnou pro muže i ženy
  • Místo pracoviště – Elektrárna Ledvice, Bílina

Co bude náplní Tvojí práce?

• Kontrola kvality provedeného úklidu
  • Práce s kontrolními checklisty a standardy kvality
  • Zadávání a organizace práce
  • Komunikace s úklidový personálem a řešení nedostatků
  • Evidence výsledků kontrol a předávání zpětné vazby
  • Spolupráce s manažerem a dodavatelem

Co potřebujeme od Tebe?

• SŠ vzdělání
  • Pečlivost, spolehlivost a smysl pro detail
  • Samostatnost
  • Základní uživatelskou znalost práce na PC
  • Ochotu dodržovat bezpečnostní a provozní pravidla elektrárny

O AVE CZ:

Jsme jednou z největších společností na trhu v oblasti odpadového hospodářství, komunálních služeb, sanací ekologických zátěží, demolic, údržby komunikací a facility managementu. Obsluhujeme přes 2 000 000 obyvatel a v ČR působíme již od roku 1993. Kromě českého trhu působí skupina AVE také na Slovensku a Ukrajině. Jsme společensky a ekologicky odpovědná společnost. Vše provádíme s pečlivým ohledem na ekologii a ochranu životního prostředí. V regionech, kde působíme se snažíme být dobrým sousedem.

Cell phone, Educational courses, training, Meal tickets / catering allowance, 13th monthly salary, Bonuses, Sick days, Flexible start/end of working hours, Notebook, Contributions to the pension / life insurance

Salary:
35 000 – 45 000 CZK/month
Full-time work
Contract Duration:
Permanent
Employment contract, Contract under Trade Certificate / Identification No., Agreement on working activities (DPČ), Other
Secondary education or professional training with a school-leaving exam