4 February

Přípravář zakázek TZB / Asistent provozovny - TZ pro, s.r.o.

40 000 – 50 000 CZK/month
Hledáte zázemí menší, ale silné firmy a nejdůležitější je pro vás týmový duch společnosti? Společnost TZ pro, s.r.o., která se zabývá projekční a realizační činností v oblasti technických a technologických zařízení budov a energetiky, se sídlem v Brně a Hradci Králové, hledá nové kolegy. Podívejte se na náš web www.tzpro.cz/kariera.

Co bude náplní Tvé práce u nás

Tvoje role bude důležitá pro hladký průběh zakázek od začátku až do konce. Nebudeš na to sám/sama – všechno tě postupně naučíme a budeš mít kolem sebe zkušené kolegy.

Postupně se zapojíš do:

• práce s projektovou dokumentací a rozpočty
  • přípravy smluv o dílo
  • vytváření cenových nabídek do výběrových řízení
  • objednávání materiálu, prací a zařízení
  • evidence objednávek
  • organizace dokumentace a běžného chodu kanceláře
  • poskytnutí plné administrativní i odborné podpory projektantům a vedoucímu provozovny

Nemusíš umět všechno hned. Důležitá je chuť učit se a zlepšovat se.

Co znáš, máš za sebou

Hledáme hlavně člověka, který:

• má zájem o techniku, stavebnictví nebo TZB
  • má SŠ vzdělání technického směru (výhodou, ne podmínkou)
  • má chuť učit se nové věci
  • je pečlivý/á a snaží se dělat práci dobře
  • umí se zeptat, když si není jistý/á

Zkušenosti z oboru TZB jsou pro nás velké plus, ale pokud je nemáš, rádi tě zaučíme. Důležitější je přístup než perfektní životopis.

Řidičský průkaz sk. B je výhodou, ale není nutností.

Co získáš

• Mzdu 40 000 – 50 000 Kč dle zkušeností
  • Roční bonusy podle výsledků
  • „Kaprovné“ - příspěvek na pohodové Vánoce
  • 5 týdnů dovolené
  • Flexibilní pracovní dobu s pevným „core time“ s možností home office
  • Důkladné zaškolení a podporu zkušených kolegů
  • Možnost dalšího vzdělávání v oboru i mimo něj
  • Benefitní kartu Pluxee / Multisport
  • Příspěvek na stravování ke mzdě
  • Kompletní pracovní vybavení je u nás samozřejmostí
  • Pestré firemní akce a neformální setkávání mimo práci

Pokud hledáš stabilní práci v menším kolektivu, kde nejsi jen „další pozice v tabulce“, ale plnohodnotný člen týmu, rádi Tě poznáme.

Ozvi se nám, pošli své CV (ideálně i pár slov o sobě) a pojďme si nezávazně popovídat, zda si budeme vzájemně vyhovovat.

Nástup preferujeme ideálně od května 2026, ale vše je o vzájemné domluvě, takže pokud potřebuješ nastoupit dřív nebo naopak později, určitě se ozvi a zkusíme najít cestu.

Těšíme se na Tebe!

Educational courses, training, Meal tickets / catering allowance, Holidays 5 weeks, Occasional work from home, Education allowance, Refreshments on workplace, Cafeteria, Cell phone, Opportunity to work up hours, Individual schedules of working hours, Corporate events, Bonuses, Corporate/personal coach, Notebook

Salary:
40 000 – 50 000 CZK/month
Full-time work
Contract Duration:
Limited (temporary)
Secondary education or professional training with a school-leaving exam
Czech (Proficient)