3 February

Technik průmyslového inženýrství - LINDAB s.r.o.

Jsme švédská společnost Lindab, která působí ve více než 20 zemích Evropy. Jsme předním výrobcem vzduchotechniky. Závod v Praze-Ruzyni je na českém trhu více než 20 let, je druhým největším v korporaci Lindab a zaměstnává 600 lidí. Neustále pracujeme na zlepšování pracovního prostředí a technologickém rozvoji, automatizaci a robotizaci. Důležité jsou pro nás hodnoty, vytvářející společný základ pro naši práci - ÚSPĚCH ZÁKAZNÍKA, PEČLIVOST A POŘÁDEK, PRAKTIČNOST. V Lindab zažijete skandinávskou firemní kulturu, kde jsou vztahy stejně důležité jako výkon. V tuto chvíli hledáme kolegyni/kolegu na pozici:

Technik/čka průmyslového inženýrství

Co Vás čeká:

• Vedení projektů (převzetí aktuálního projektu optimalizace)
  • Analýzy a optimalizace výrobních toků a procesů
  • Implementace metod průmyslového inženýrství
  • Tvorba výrobní dokumentace
  • Aktivní spolupráce na neustálém zlepšování výrobních procesů

Co Vám pomůže k úspěchu:

• min. 2 roky zkušeností s procesy ve (strojírenské) výrobě
  • znalost metod průmyslového inženýrství – 5S, kanban, technické kreslení a metod Lean production
  • praxe ve vedení projektů
  • alespoň pasivní znalost anglického jazyka
  • středně pokročilá práce s MS Excel a ERP (D365 výhodou)

Co Vám nabídneme za Vaše úsilí:

• Mzdu dle zkušeností, roční bonus, 3% penzijní připojištění, dotované stravování (45 Kč za plný oběd vč. salátového baru), jazykové kurzy, náborový příspěvek a další benefity
  • Práci ve středně velké korporaci s mateřskou společností ve Švédsku
  • Inspirující prostředí skandinávské firemní kultury s hodnotami udržitelnosti, pozitivního myšlení, vysoké kvality produkce, nízké byrokracie a nekomplikovanými procesy
  • Celou škálu kurzů a tréninků (technické, jazykové..)
  • Možnost rozvíjet se jako odborník i jako osobnost
  • Skvělou nadřízenou a sehraný tým
  • Dobrou dopravní dostupnost z Kladenska a Prahy 5 a 6 (bus ze Zličína nebo Motola), dostatek parkovacích míst v areálu
  • Nástup možný ihned

Pokud si nechcete tuto zajímavou příležitost nechat ujít, zašlete nám strukturovaný životopis a krátký motivační dopis a těšte se na naši odezvu!

Company catering, Cell phone, Educational courses, training, Holidays 5 weeks, 13th monthly salary, Work clothes, Occasional work from home, Flexible start/end of working hours, Refreshments on workplace, Contributions to the pension / life insurance, Contribution to sport / culture / leisure

Full-time work
Contract Duration:
Permanent
Secondary education or professional training with a school-leaving exam
Czech (Proficient), English (Pre-intermediate)