2 February

Customer Support & Operations Specialist (cestovní kancelář) - Flexi Tours Group a.s.

🚀 Flexi Tours je digitální cestovní kancelář, která díky chytrému využití technologií, automatizace a AI přináší do cestování revoluci – maximální flexibilitu a flexibilní ceny.

🌎 Nabízíme dynamické cestovní produkty po Evropě i po celém světě – od krátkých pobytů přes sezónní dovolené až po individuální zážitky na míru.

🧬 V našem DNA je silný technologický základ díky spolupráci se software inhousem INVENTI, který je zároveň naším investorem i technologickým partnerem.

Abychom zákazníkům poskytli špičkovou péči, hledáme posilu do týmu – „Zákaznického Gura“, který bude klientům oporou od prvního kontaktu až po návrat z dovolené. 🙂

Co vás čeká:

• Zajištění denní komunikace se zákazníky a partnerskými cestovními agenturami napříč komunikačními kanály (telefon, e-mail, chat).
  • Pomoc klientům s výběrem dovolené – naslouchání potřebám, poradenství a hledání nejlepšího řešení.
  • Komunikace s provizními partnery – Spolupracujeme s provizními partnery (Cestovní agentury), kterým poskytujeme naše služby, a zajišťujeme plynulou komunikaci a podporu pro vzájemnou spokojenost.
  • Úprava a finalizace rezervací v naší digitální platformě (hotely, letenky, transfery, aktivity).
  • Tvorba individuálních nabídek na míru dle specifických požadavků klienta.
  • Poradenství při nákupu doplňkových služeb – cestovní pojištění, privátní transfery, zážitky v destinaci.
  • Příprava a kontrola odbavovacích materiálů (automaticky odesílané 10 dní před odjezdem).
  • Poskytování informací o destinacích, ubytování a nabízených službách.
  • Spolupráce s interními týmy tj. produktové a marketingové odd.
  • Práce s interními rezervačními systémy a dohled nad kvalitou zákaznického servisu.

Jaké znalosti a dovednosti byste měli mít:

• Zkušenost se zákaznickou podporou nebo prací s klienty (ideálně v cestovním ruchu nebo službách).
  • Výborné komunikační schopnosti po telefonu i písemně.
  • Schopnost vcítit se do potřeb zákazníka a dotahovat jeho požadavky do konce.
  • Samostatnost, pečlivost, spolehlivost a dobré organizační schopnosti.
  • Základní orientaci v práci s digitálními systémy a ochotu učit se nové nástroje.
  • Češtinu na perfektní úrovni.

Výhodou bude, pokud budete umět:

• Orientace v cestovním ruchu, destinacích nebo typech dovolených.
  • Zkušenosti s prodejem doplňkových služeb.
  • Komunikace v angličtině (na běžné pracovní úrovni).
  • Znalost práce s rezervačními systémy.

Co vám můžeme nabídnout:

• Přátelský tým, kde nejsi jen kolega, ale i parťák – podpora, mentoring i prostor dělat vlastní chyby.
  • Smysluplnou práci v moderním digitálním startupu, který mění zaběhnutý trh cestovních kanceláří.
  • Společné oslavy důležitých milníků (večeře, neformální setkání).
  • Sick days, Multisport kartu plně hrazenou a podporu zdravého work-life balancu.
  • Vzdělávání, předávání know-how a lekce angličtiny zdarma.
  • Kompletní pracovní vybavení (telefon, PC).
  • Hlavní pracovní poměr, pravidelná pracovní doba.
  • Atraktivní finanční ohodnocení: 80 % fix + 20 % variabilní složka nad standardem trhu.
  • Moderní kanceláře v Praze 7 – Visionary Prague (Plynární ulice), které sdílíme s týmem INVENTI.

Těšíme se, až se poznáme osobně.

Stanislav Bartoška
CEO a zakladatel Flexi Tours Group a.s.

Educational courses, training, Holidays 5 weeks, Sick days, Occasional work from home, Education allowance, Refreshments on workplace, Cell phone, Opportunity to work up hours, Corporate events, Bonuses, Notebook, Dog-friendly office, Discount on company products / services

Permanent
Employment contract, Contract under Trade Certificate / Identification No.
Secondary education or professional training with a school-leaving exam
Czech (Proficient), English (Intermediate)