29 January

Junior Consultant – International Insurance - RESPECT, a.s.

Makléřská společnost RESPECT, a.s. patří mezi přední zprostředkovatele služeb v oblasti pojištění firem a podnikatelů již od roku 1993. Jsme pyšní na naše zaměstnance, kteří se nebojí převzít odpovědnost, mají týmového ducha, dlouhodobě pracují na svém rozvoji, průběžně se vzdělávají. Pokud hledáte stabilního, férového zaměstnavatele a vyznáváte stejné hodnoty, máte u nás dveře otevřené. Dejte nám o sobě vědět, těšíme se na setkání.

Hledáme juniorního konzultanta / konzultantku pro práci s mezinárodními klienty, převážně na německém trhu.

Role je vhodná pro někoho, kdo se nebojí komunikovat, ale baví ho analýza dat a informací, výborně ovládá němčinu i angličtinu a chce pracovat v prostředí mezinárodního pojištění a řízení rizik.

Nejde o call centrum ani obchod.
Jde o každodenní práci s klienty, pojišťovnami a daty, kde je důležitá jazyková přesnost, přemýšlení v souvislostech a schopnost dotahovat věci do konce.

Co budeš dělat:

• Každodenně komunikovat v němčině i angličtin (emaily, online meetingy, podklady pro klienty, jednání s pojišťovnami a našimi klienty).
  • Připravovat a zpracovávat podklady pro pojistná řešení - sběr informací od klientů, práce s daty, strukturování informací do jasné a srozumitelné podoby.
  • Podílet se na návrhu a správě pojistných programů napříč obory a typy rizik (nejde o úzkou specializaci na jeden segment).
  • Spolupracovat se seniorními kolegy při vyjednávání s pojišťovnami, včetně přípravy argumentů, zápisů z jednání a následné práce s výstupy.
  • Postupně přebírat vlastní odpovědnost - nejdřív za části zakázek, časem za vybrané klienty a jejich pojistné programy.

S kým budeš pracovat:
Budeš součástí mezinárodního týmu, který vede Tomáš Micka.
Má smysl pro humor, nadhled a lidský přístup a opravdu se zajímá o lidi v týmu.

Miluje hudbu a pohodu v týmu, ale zároveň drží vysoký profesionální standard práce.
Dává prostor samostatnosti a netrpí mikromanagementem.

Pokud se chceš podívat, s kým bys spolupracoval/a:
👉 https://www.linkedin.com/in/tom%C3%A1%C5%A1-micka-638b6665/

Koho hledáme:

• Ideálně někoho s 1-2 lety praxe (pojišťovnictví, finance, consulting nebo mezinárodní obchod výhodou). Uvítáme i cílevědomého absolventa.
  • Němčina na úrovni C1 - profesionální psaný i mluvený projev
  • Angličtina na úrovni C1 - každodenní pracovní využití
  • Schopnost pracovat strukturovaně a samostatně
  • Chuť učit se složitější témata a nést odpovědnost
  • Člověka, který se nebojí říct „tomuhle nerozumím“ - a pak si to zjistí
  • Hlídání kvality a detailu práce v cizích jazycích znamená přesnost, konzistenci a pečlivost.

Co nabízíme:

• Práci na mezinárodních zakázkách s reálnou odpovědností
  • Silné know-how a přímý kontakt se zkušenými kolegy
  • Prostředí, kde se řeší kvalita, ne objem
  • Smysluplný profesní růst směrem k samostatné konzultantské roli
  • Odpovídající finanční ohodnocení + bonusy
  • Benefity: HO, 5 týdnů dovolené, Multisport, stravenkový paušál, sick days, penzijko aj.

Educational courses, training, Meal tickets / catering allowance, Launch of a completely new project, Holidays 5 weeks, Sick days, Occasional work from home, Education allowance, Refreshments on workplace, Contribution to sport / culture / leisure, Cell phone, Individual schedules of working hours, Corporate events, Bonuses, 13th monthly salary, Flexible start/end of working hours, Notebook, Contributions to the pension / life insurance, Self-organization of the job, Discount on company products / services

Full-time work
Bachelor's
Czech (Proficient), German (Proficient), English (Advanced)