28 January

Procesní technolog - oncomed manufacturing a.s.

Společnost oncomed manufacturing a.s. je farmaceutická společnost. Působíme v areálu PharmaPark v Brně-Řečkovicích a zabýváme se výrobou léčivých přípravků proti rakovině, konkrétně cytostatických injekcí. Jako výrobní organizace jsme nedílnou součástí koncernu medac, jednoho z předních výrobců onkologických léčivých přípravků v Německu a na mezinárodních trzích. Společnost medac se specializuje na léčbu zhoubných onemocnění od svého založení roku 1970. Chcete být součástí týmu oncomed manufacturing a.s. a podílet se na léčbě jedné z nejvýznamnějších civilizačních chorob? V souvislosti s novými projekty a rozšiřováním naší výroby v současné době hledáme nového kolegu/novou kolegyni na pozici:

Čemu se u nás věnuje procesní technolog?

- Neustále zlepšuje výrobní procesy komerčně vyráběných léčivých přípravků (Fill and Finish) v systému jakosti GMP (SVP) v intenzivní spolupráci s týmem technologů a výroby, ostatními odděleními firmy a se zákazníkem.

- Sleduje nové poznatky při aseptické výrobě parenterálních léčiv a aplikuje je do praxe

- Dohlíží na výrobní procesy

- Školí pracovníky výroby, připravuje výrobní dokumentaci, tvoří procesní a produktovou dokumentaci

- Plánuje, organizuje a provádí procesní validace a kvalifikace výrobních zařízení

- Vyšetřuje odchylky, iniciuje, realizuje a připomínkuje CAPA a změny

- Mapuje procesy a posuzuje rizika

Jaký by měl být Váš ideální profil?

- Máte VŠ vzdělání chemického, farmaceutického nebo příbuzného oboru nebo SŠ vzdělání a min. tříletou praxi v chemické nebo farmaceutické výrobě

- Vaší velkou výhodou je praxe v prostření jakosti GMP

- Máte pokročilou znalost AJ, kterou využijete při časté písemné, telefonické i online komunikaci se zákazníkem a při prezentacích u zahraničních auditů

- Mezi Vaše silné stránky patří schopnost samostatného rozhodování, spolehlivost, pečlivost, zodpovědnost, komunikativnost, práce v termínech, organizační schopnost, aktivní přístup k práci

- Na uživatelské úrovni ovládáte programy MS Office

Co u nás získáte?

- Nabídneme Vám perspektivní, zajímavou a stabilní práci v rostoucí mezinárodní farmaceutické společnosti - jsme jediná farma výroba tohoto druhu v ČR
- Nabízíme Vám práci, která má smysl - vyrábíme léčiva, která se používají při chemoterapii a zachraňují lidské životy
- Máme širokou nabídku firemních benefitů, základní informace o nich najdete v záložce "O nás"

Zaujala Vás tato příležitost?
Budeme rádi, když se nám ozvete a stanete se součástí našeho technologického týmu.

Cell phone, Educational courses, training, Meal tickets / catering allowance, Holidays 5 weeks, Work clothes, Bonuses, Sick days, Flexible start/end of working hours, Notebook, Contribution to sport / culture / leisure, Contributions to the pension / life insurance, Cafeteria

Permanent
Bachelor's
Czech (Proficient), English (Intermediate)