2 March

Vedoucí technik nákladní dopravy - Logistics Solution, a.s.

Jsme přepravní, ryze Česká společnost s více než 20ti letou tradicí, specialista na přepravu dřeva, krmných směsí, zemědělských komodit a přepravu kapalin i v režimu ADR. Člen koncernu AGROFERT. Naše společnost provozuje přes 230 nákladních vozidel. Vedení společnosti sídlí v Kutné Hoře, společnost má kolem 350 zaměstnanců. Výrobní střediska a závody společnosti jsou po celé ČR a SK.

Co vás čeká

Rozšiřujeme tým a hledáme vedoucího technika pro naší divizi dříví. Ideální pro výjezdy z oblasti: Jičín, Paka, Trutnov, Litoměřice, Ústí nad Labem. Práce z domova možná.

Jaké znalosti a dovednosti byste měli mít

Hledáme člověka, který bude umět zajistit, aby vozový park nákladních vozidel na přepravu dříví byl technicky způsobilý, bezpečný, provozuschopný a ekonomicky řízený. Jinými slovy: auta jezdí, poruchy se řeší rychle a náklady neujíždějí do lesa.

Výhodou bude, pokud budete umět

Schopnost rychle rozhodovat při poruše nebo odstávce vozidla, odborná znalost konstrukce a provoz těžkých nákladních vozidel, kontrola kvality oprav, schopnost analyzovat příčiny poruch, ne jen "hasit" následky, práce s technickou dokumentací a servisními záznamy.

Co vám můžeme nabídnout

Kolegové s mnohaletou zkušeností v oboru, vozový park pod servisní smlouvou. Pracovní smlouvu na dobu neurčitou, koncernové benefity.

Job location:
Jičín
Permanent
Secondary education or professional training with a school-leaving exam
Czech (Proficient)