27 January

Recečpní - Europ Assistance s.r.o.

Europ Assistance – dceřiná společnost Generali České Pojišťovny. Na českém trhu asistenčních služeb slavíme v tomto roce už 23. narozeniny a řadíme se mezi nejúspěšnější asistenční služby. Jsme jedním z největších poskytovatelů asistenčních služeb v Česku i v zahraničí. Máme za sebou silné zahraniční zázemí – působíme ve 200 zemích světa. Žádné služby neprodáváme, a to ani jako doplňkovou činnost. Klienti volají přímo nám. Komunikace s klienty je klíčovou součástí naší práce, ale rozhodně ne jedinou. Jednáme také s dodavateli, což je díky nabídce našich digitálních nástrojů úplná hračka, vyřizujeme požadavky obchodních partnerů a nechybí ani mailová korespondence. Jako asistenční služba jsme k dispozici 24/7. Nemusíte mít strach, pracujeme jako tým, a tak tu vždy bude k dispozici zkušený kolega, který vám se vším rád pomůže.

O čem bude vaše práce?

Budete …..

• usměvavou tváří naší firmy, která uvítá všechny návštěvy, zaměstnance a obstará příchozí telefonické hovory (z Čech i zahraničí)
  • styčný důstojník pro správu budovy, úklidovou firmu a objednávky kancelářských potřeb
  • cestovní agent pro všechny rezervace jízdenek, taxi, hotelů a letenek pro kolegy z firmy
  • správce firemní smluvní dokumentace a příchozí a odchozí pošty
  • pečovat o celkový vzhled kancelářských prostor, zajištění občerstvení pro externí návštěvy

Hledáme člověka:

• kterému přináší radost pomáhat druhým a vycházet vstříc jejich potřebám a požadavkům
  • který se bude těšit, co daný den přinese, a nevadí mu řešení nečekaných situací
  • kterého baví administrativa a jasně stanovená pracovní doba od – do (recepce)
  • který je schopen se bez problémů domluvit v angličtině a napsat bezchybný e-mail

Co je pro nás důležité:

• přátelsky asertivní osobnost s profesionálním vystupováním
  • preciznost, diskrétnost a loajalita
  • minimálně SŠ vzdělání s maturitou
  • znalost AJ (slovem i písmem)
  • znalost práce na PC (MS Outlook, Excel, PowerPoint)
  • praxe na obdobné pozici výhodou (ne nutností)

Co na oplátku nabízíme my?

• Zázemí stabilní nadnárodní společnosti se smysluplným předmětem podnikání
  • Skvělý tým
  • 25 dní dovolené, 2 dny zdravotního volna a 1 den na dobrovolnické aktivity
  • Celou řadu zajímavých benefitů (Cafetérie, stravenkový paušál, zvýhodněné pojištění, zvýhodněné telefonní tarify, Multisport a mnoho dalšího)

Tak neváhejte a pošlete nám své CV, těšíme se!

Meal tickets / catering allowance, Corporate events, Holidays 5 weeks, Bonuses, Sick days, Contributions to the pension / life insurance, Cafeteria, Discount on company products / services

Secondary education or professional training with a school-leaving exam
Czech (Proficient), English (Intermediate)