26 January

Pečující osoba (chůva) v dětské skupině - Meteorka Brno z.s.

Dětská skupina Meteorka

Pečující osoba v dětské skupině (poloviční úvazek)

Do naší malé dětské skupiny (do 12 dětí) v Brně – Židenicích hledáme pečující osobu (chůvu) na zkrácený úvazek – od 1.3.2026. Hlavní náplní práce je pedagogické vedení dětí ve spolupráci s dalšími členy našeho týmu.

Kdo jsme?

Jsme malá dětská skupina v rodinném domečku se zahrádkou, která se snaží nabízet individuální přístup a kreativní prostředí pro vývoj dětí. Kapacita školky čítá 12 dětí, a to ve věku 1-6 let (nejčastěji Meteorku navštěvují děti od 1,5 roku do 3 let). Našim cílem je vytvářet ideální prostředí pro děti tak, aby se rády do školky vracely a rodiče byli jen spokojení.

Koho hledáme?

Na dlouhodobou spolupráci hledáme empatickou pečující osobu, která bude mít na starost pedagogické vedení dětí a přípravu aktivit v rámci dětské skupiny. V tuto chvíli je pracovní pozice připravena na poloviční úvazek (tj. 20 hodin). Jedná se o práci na 4 dny v týdnu v dopoledních hodinách (cca 8–13) a případné záskoky ostatních kolegyň.

Jaké znalosti a dovednosti byste měli mít?

Ukončené SŠ vzdělání, znalost češtiny, lásku k dětem. Legislativní podmínkou je zdravotnické či pedagogické vzdělání, případně absolvovaný kurz chůvy (69-073-M). Kurz první pomoci dětem do předškolní docházky výhodou. Zkušenost práce s dětmi velkou výhodou. Znalost anglického jazyka výhodou.

Co vám můžeme nabídnout?

Nabízíme Vám práci v zavedené dětské skupině, kde se snažíme nabídnout individuální přístup jak rodičům, tak zaměstnancům. Čeká Vás útulné prostředí menšího provozu i atmosféra malé dětské skupiny, vztahy s šikovnými dětmi, dobré vztahy s jejich rodiči a také tým milých kolegyň. Nabízíme férové platové ohodnocení a například i možnost stravování na pracovišti.

Těšíme se na Vás!

Tým DS Meteorka Brno

Educational courses, training, Refreshments on workplace

Part-time work
Secondary education or professional training with a school-leaving exam
Czech (Proficient), English (Basic)