Zahrada pro duši je velká příspěvková organizace hlavního města Prahy, která poskytuje zdravotní a zdravotně sociální služby v oblasti péče o duševní zdraví i sociální služby a odbornou komplexní péči ohroženým dětem a rodinám. Postupně budujeme komplexní síť služeb, a proto rozšiřujeme jejich nabídku a zakládáme centra nová.
Přijmeme do týmu kolegu na úvazek 0,7.
Co vás čeká
- V zařízení rodinného typu pracujeme maximálně se 4 klienty v jedné domácnosti.
- Většinu času věnujeme tvorbě a realizaci celodenního programu pro naše klienty (učení, výlety, expresivní činnosti, relaxace, pohybové aktivity a aktivity vedoucí ke stabilizaci stavu dítěte).
- Poskytujeme dětem psychickou podporu.
- Děti pod naším vedením zapojujeme i do běžných domácích prací jako je společná příprava jídla, úklid, nákupy, praní, běžná provozní údržba zahrady…
- Vedeme příslušnou administrativu a evidenci spojenou s přímou klientskou prací.
- Jednou týdně se scházíme na pravidelných týmových poradách a cca jednou měsíčně na supervizích.
Požadavky k pozici:
- Ukončené VOŠ nebo VŠ vzdělání dle zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách (sociální pracovník, sociální pedagog, speciální pedagog, apod.)
- Orientace v oblasti sociálně právní ochrany dětí (SPOD)
- Předchozí pracovní zkušenost s ohroženými dětmi
- Aktivní řidič/ka (ŘP skup. B)
- Čistý trestní rejstřík
Nástup: dle domluvy
Pokud Vás inzerát zaujal, zašlete nám strukturovaný životopis.
Omlouváme se, ale uchazeči, kteří nesplní dané požadavky, nebudou zařazeni do výběrového řízení.
Poskytnutím svých osobních údajů adresovaných příspěvkové organizaci Zahrada pro duši, dáváte souhlas pro zpracování těchto dat v souladu se zákonem §12 a §21 č. 101/2000 Sb. ve znění pozdějších předpisů za účelem získání zaměstnání.