11 February

Koordinátor/ka pojistných událostí - Podpora klientů od nahlášení škody až po vyřízení - DEFEND INSURANCE HOLDING s.r.o.

DEFEND INSURANCE GROUP je respektovaná mezinárodní společnost působící v oblasti automobilového pojištění. Přestože pracujeme v tradičním odvětví, přistupujeme k práci moderně a flexibilně - neustále hledáme způsoby, jak vylepšit naše produkty, služby a interní procesy. Hledáme kolegy s růstovým myšlením - lidi, kteří vítají inovace, přemýšlejí o efektivitě a aktivně přispívají k utváření nejen své role, ale i celé společnosti. Podporujeme projekty přesahující jednotlivé pracovní pozice, protože věříme, že nejlepší nápady vznikají při spolupráci mezi týmy. Proto dáváme lidem prostor překračovat rámec svých základních odpovědností a přinášet smysluplné změny. Naše centrála v Praze sdružuje kolegy z více než 20 zemí a společným jazykem je u nás angličtina. Věříme v otevřenou komunikaci, rychlé rozhodování a silného týmového ducha - protože právě to nám umožňuje neustále se posouvat vpřed. A když už mluvíme o posunu vpřed - od příštího roku se stěhujeme do zcela nových moderních kanceláří přímo na trase metra C.

Do našeho dynamického týmu hledáme koordinátora pojistných událostí! Jako koordinátor budete hrát klíčovou roli při efektivním a přesném řízení a zpracování pojistných událostí. Vaším hlavním úkolem bude zprostředkovávat komunikaci mezi klienty, partnery a kolegy likvidátory s cílem zajistit bezproblémové zpracování pojistných událostí. Pokud se vám daří v rychlém prostředí, máte silné interpersonální dovednosti a talent pro řešení problémů, určitě se přihlaste. Připojte se k nám a přispějte ke změně tím, že budete našim klientům poskytovat výjimečnou podporu a zajistíte, aby jejich zkušenosti s pojistnými událostmi byly bezproblémové!

Co bude součástí vaší role:

• Komunikace po telefonu a e-mailu s klienty, kteří mají naše pojištění, a budou chtít nahlásit nebo řešit škodu na vozidle.
  • Provázení klienta procesem likvidace škody od jejího nahlášení, zaregistrování do interního systému, vysvětlení jednotlivých kroků a kompletace požadovaných dokumentů, které se předají likvidátorům k vyřešení.
  • Komunikace s autoservisy a prodejci vozidel v případě nutnosti
  • Administrativa, správa plateb pojistných plnění, archivace spisů a podobné činnosti.

Proč pracovat u nás:

Máme tu přátelské prostředí a rádi se po práci sejdeme u dobrého jídla a pití nebo si společně zasportujeme.
Velmi nám záleží na vzdělávání a osobním rozvoji, proto máte u nás k dispozici individuální plány rozvoje a přístup ke školením a kurzům.

O své zaměstnance se staráme, nabízíme jim:

• 6 týdnů dovolené a 2 dny osobního volna
  • Multisport kartu
  • Stravenkový paušál
  • Systém Cafeterie nebo příspěvek na penzijní pojištění
  • Zdravou snídani každou středu, nebo třeba FreshPoint lednici se zaměstnaneckou 30% slevou na produkty
  • Firemní akce a mnoho dalšího…

Hledáme právě vás pokud:

• Máte pro-zákaznický přístup a příjemnou komunikaci
  • Máte dobré administrativní schopnosti
  • Máte smysl pro pečlivost a důkladnost
  • Máte anglický jazyk min. na úrovni B2
  • Máte perfektní češtinu

Zaujali jsme Vás? Neváhejte a pošlete nám životopis s motivačním dopisem. S radostí se Vám ozveme zpátky a naplánujeme online pohovor, na kterém budeme mít možnost se lépe vzájemně poznat.

Educational courses, training, More than 5 weeks of vacation, Corporate events, Meal tickets / catering allowance, Sick days, Occasional work from home, Refreshments on workplace, Contributions to the pension / life insurance, Contribution to sport / culture / leisure, Cafeteria

Full-time work
Contract Duration:
Permanent
Secondary education or professional training with a school-leaving exam
Czech (Proficient), English (Intermediate)