Co bude Vaším úkolem?
- Obsluha nového pracoviště centrální přípravny na nově zprovozňované výrobní lince, příprava sterilních pomůcek pro výrobu, obsluha myčky a sterilizátoru
- Úklid pracoviště
- Příprava pomůcek a materiálu pro výrobu šarže – sestavování a balení plnících setů, příprava zátek, pertlí atd.
- Vyplňování záznamové dokumentace
Jaký by měl být Váš profil?
- SOU vzdělání, velmi dobrá znalost českého jazyka slovem i písmem
- Dobrý zdravotní stav, trestní bezúhonnost
- Zkušenost s prací ve výrobním provozu je výhodou
- Ochota k práci ve dvousměnném provozu (pondělí - pátek, ranní směna 6,00 - 14,15, odpolední směna 13:30 - 21:45, směny se střídají po týdnu)
- Spolehlivost, zodpovědnost, pečlivost, smysl pro detail
Co u nás získáte?
- Nabídneme Vám perspektivní, zajímavou a stabilní práci v rostoucí mezinárodní farmaceutické společnosti
• Budete mít příležitost naučit se unikátní technologické postupy - jsme jediná farmaceutická výroba tohoto druhu v ČR
• Nabízíme Vám práci, která má smysl - vyrábíme léčiva, která se používají při chemoterapii a zachraňují lidské životy
• Máme širokou nabídku firemních benefitů, základní informace o nich najdete v záložce "O nás"
Pokud Vás naše nabídka oslovila, zašlete nám, prosím, Váš životopis pomocí odpovědního tlačítka pod inzercí.
Bližší informace o společnosti najdete na www.oncomed.cz, případně v záložce "O nás" nad inzercí
More than 5 weeks of vacation, Meal tickets / catering allowance, Corporate events, Bonuses, Holidays 5 weeks, Sick days, Contributions to the pension / life insurance, Contribution to sport / culture / leisure