TÝ FEIS SE MŮŽE POCHLUBIT ŠIROKÝM PORTFOLIEM DLOUHODOBÝCH KLIENTŮ Z OBLASTI ZDRAVOTNICTVÍ, BANKOVNICTVÍ A LEASINGU. DO TÝMU HLEDÁME jUNIOR ERP KONZULTANTA, KTERÝ MÁ REPREZENTATIVNÍ VYSTUPOVÁNÍ, PROKLIENTSKÝ PŘÍSTUP A
CHUŤ SE DÁLE VZDĚLÁVAT V OBLASTI IT A EKONOMICKÝCH SYSTÉMŮ.
Pozice je vhodná pro kandidáty na začátku kariéry, kteří mají základní přehled v účetnictví nebo ekonomii a chtějí se dále rozvíjet v oblasti IT. Můžeš být čerstvě po škole (ekonomie, finance, IT) nebo mít první zkušenosti z účetnictví doplněné o IT kurzy či samostudium.
Hledáme komunikativního člověka, který se nebojí mluvit s klienty, umí naslouchat a má chuť učit se, jak funguje ERP systém v praxi. Oceníme základní technickou orientaci – práci s daty, jednoduché SQL nebo schopnost nahlédnout do logů. Vše ostatní tě naučíme. Preferujeme dlouhodobou spolupráci na HPP.
Budeš komunikovat se zákazníky – uživateli ekonomického systému – a poskytovat jim konzultační podporu.
Pomůžeš klientům s každodenním používáním systému a poskytováním poradenství k softwarovému řešení.
Budeš se podílet na sběru požadavků, hledání řešení chybových stavů a předávání podnětů vývoji.
Postupně se zapojíš do spolupráce s vývojovým týmem při návrhu a implementaci nových funkcionalit.
Součástí role je prezentace systému a postupné zapojení do školení uživatelů.
Práce zahrnuje průběžné učení a rozvoj – budeš pracovat s nástroji jako Enterprise Architect, SQL, databází Oracle a Git. Neočekáváme, že je budeš znát dokonale hned od začátku; důležitá je chuť se učit a posouvat se dál.
Základní povědomí o účetních a daňových procesech.
Velmi dobré komunikační schopnosti a schopnost naslouchat.
Samostatnost, zodpovědný přístup a orientace na dosažení výsledků.
Proklientský přístup a chuť budovat dlouhodobé vztahy se zákazníky.
Chuť se učit, profesionální vystupování a schopnost týmové spolupráce.
Znalost a praktická zkušenost s SQL, Enterprise Architect, Git a databází Oracle.
Zkušenost s procesem vývoje softwaru.
Dobrá orientace v oblasti IT a technické znalosti.
Tým FEIS má přes 25 členů. Skládá se z analytiků, konzultantů, vývojářů, projekťáka a testerů.
Tým FEIS má na starosti dlouhodobý produktový vývoj našeho ekonomického systému FEIS a dalších modulů např. v oblasti leasingu.
Projekt, který se tě bude týkat je účetnictví a daňová problematika. Budeš pracovat u vývoje nových funkcionalit a údržby těch starých.
"Vycházíme si vstříc a pomáháme si. Konzultujeme spolu nabyté zkušenosti a nebojíme se poptat kolegů, když máme nějaký problém, se kterým si nevíme rady. Jsme nadstandardně orientováni na pomoc jednotlivým pracovníkům našich zákazníků a díky tomu máme se všemi příjemně vztahy a komunikace je veskrze přátelská. 😊 Zákazník ví, že nenecháváme věci být, a snažíme se každý problém uspokojivě vyřešit, i když se někdy ani nejedná o náš systém. 😊" - Vlaďka (Senior Consultant, FEIS)
AKTIVNĚ O NÁS SDÍLÍME NA SOCIÁLNÍCH SÍTÍCH. O #ZIJEMEARBES SE DOZVÍŠ NA INSTAGRAMU, FB A LINKEDINU.
Zašli nám svůj profil ▶️ Pohovor ▶️ Zpětná vazba, Poslání nabídky ▶️ Podepsání pracovní smlouvy
Oproti jiným firmám jsme rychlejší. Tak šup posílej CV!
Těšíme se na tebe,
Valerija
HR Recruiter
#ŽijemeARBES
Educational courses, training, Holidays 5 weeks, Sick days, Occasional work from home, Refreshments on workplace, Contribution to sport / culture / leisure, Cell phone, Corporate events, Bonuses, Flexible start/end of working hours, Notebook, Contributions to the pension / life insurance, Dog-friendly office