📈 Z důvodu růstu poptávek po našich službách hledáme nového kolegu/kolegyni, který/á rozšíří náš tým na pozici náboráře/náborářky.
Právě teď máš možnost přidat se do našeho týmu v Praze – Karlíně a nastartovat svou kariéru, aniž bys musel/a čekat roky.
Hledáme někoho, kdo má chuť se učit v praxi a rychle růst. Nabízíme práci v prostředí malého ale dynamického start-upu a mentoring od špičkových náborářů a náborářek.
Co nabízíme:
Náplň práce:
Hodíš se k nám, pokud:
🎯 Nabízíme pouze jedno volné místo, abychom mohli garantovat individuální přístup a kvalitní zaškolení.
📩 V případě zájmu o práci v naší společnosti nám pošli:
Motivační dopis je pro nás důležitou součástí výběrového řízení, protože nám pomůže pochopit tvou motivaci při ucházení se o místo náborářky/náboráře, proto jej nezapomeň přiložit.
Educational courses, training, Launch of a completely new project, Occasional work from home, Refreshments on workplace, Cafeteria, Management incentive program, Opportunity to work up hours, Individual schedules of working hours, Sales commission, Corporate events, Bonuses, Dedicated time for innovations, Flexible start/end of working hours, Corporate/personal coach, Self-organization of the job