Farmaceutický asistent eshopu
Hledáme pečlivého a samostatného kolegu/kolegyni, který/á bude administrativní a operativní podporou nákupního týmu v online lékárně. Pokud vás baví práce s daty, máte smysl pro detail a umíte si zorganizovat práci tak, aby věci běžely hladce – tahle role je pro vás ideální.
Co bude vaším hlavním úkolem
Budete podporovat category manažera při řízení svěřené kategorie a zajišťovat hladký chod nákupních procesů napříč firmou – od správy produktových dat až po administrativu promočních akcí a komunikaci s dodavateli.
Co vás u nás čeká:
- Administrativní a operativní podpora category manažera při řízení svěřené kategorie
- Příprava podkladů pro jednání s dodavateli (ceníky, přehledy, srovnání, reporty)
- Vyhodnocování marketingových akcí a následná fakturace (včetně kvartálních a ročních bonusů)
- Zakládání, aktualizace a správa produktových dat v interních systémech
- Koordinace zalistování nových produktů, změn sortimentu a jejich uvedení do prodeje
- Spolupráce s marketingem na přípravě promočních akcí (produkty, ceny, mechaniky, termíny)
- Administrativní zajištění promo kampaní (kontrola dat, termínů a podkladů)
- Operativní komunikace s dodavateli dle pokynů category manažera
- Spolupráce s logistikou a dalšími týmy při řešení dostupnosti zboží a operativních problémů
- Příprava pravidelných reportů výkonnosti kategorie (prodeje, dostupnost, promo)
- Kontrola správnosti cen, produktových informací a promo označení v systémech
- Evidence smluvních podmínek, bonusů a dohod s dodavateli
- Kontrola neuhrazených faktur a urgence jejich uhrazení
- Ad-hoc podpora projektů a úkolů v rámci týmu
Co požadujeme:
- SŠ vzdělání (ekonomické, administrativní, výhodou je vzdělání příbuzné farmaceutickým oborům)
- Praxi v administrativě / nákupu / retailu výhodou (min. 2 roky)
- Pečlivost, smysl pro detail a systematičnost
- Samostatnost, spolehlivost a chuť učit se nové věci
- Dobré komunikační schopnosti a schopnost spolupráce napříč týmy
- Schopnost zvládat operativní změny a multitasking
- Výhodou je zkušenost z retailu nebo e-commerce prostředí a orientace v práci s produktovými daty a reporty
- Zákaznickou orientaci a schopnost řešit problémy
Počítačové dovednosti
- MS Excel – pokročilá úroveň (tabulky, filtry, jednoduché vzorce)
- Znalost ERP systémů výhodou
- Výhodou zkušenost s nástroji typu Abra / / Keboola nebo podobnými
Proč do toho jít s námi:
- Budete součástí důležitého týmu, který ovlivňuje sortiment a výsledky online lékárny
- Práce má jasný dopad – přesnost dat, správně nastavené promo akce i hladký průběh nákupu
- Budete spolupracovat napříč firmou (marketing, logistika, finance) = žádná rutina
- Budete mít smysluplnou práci na známé a silné značce
- Nabízíme spolupráci se zkušenými kolegy v přátelském týmu
- Budete mít možnost ovlivňovat zákaznickou zkušenost milionů zákazníků
- Práci pro společnost s 25 lety na trhu
- Mobilní telefon, Notebook je nedílnou součástí pracovní výbavy
- Budete mít možnost práce z domova (pravidelný home office dle domluvy)
- Nabízíme 5 týdnů dovolené, stravenkový paušál, nákupy na lékárna.cz za zaměstnanecké ceny
Zaujalo vás to?
Pošlete nám svůj životopis a krátce napište, proč vás tato pozice zaujala. Těšíme se na vás!