16 January

Farmaceutický asistent eshopu - Lékárna.cz

Farmaceutický asistent eshopu

Hledáme pečlivého a samostatného kolegu/kolegyni, který/á bude administrativní a operativní podporou nákupního týmu v online lékárně. Pokud vás baví práce s daty, máte smysl pro detail a umíte si zorganizovat práci tak, aby věci běžely hladce – tahle role je pro vás ideální.

Co bude vaším hlavním úkolem

Budete podporovat category manažera při řízení svěřené kategorie a zajišťovat hladký chod nákupních procesů napříč firmou – od správy produktových dat až po administrativu promočních akcí a komunikaci s dodavateli.

Co vás u nás čeká:

• Administrativní a operativní podpora category manažera při řízení svěřené kategorie
  • Příprava podkladů pro jednání s dodavateli (ceníky, přehledy, srovnání, reporty)
  • Vyhodnocování marketingových akcí a následná fakturace (včetně kvartálních a ročních bonusů)
  • Zakládání, aktualizace a správa produktových dat v interních systémech
  • Koordinace zalistování nových produktů, změn sortimentu a jejich uvedení do prodeje
  • Spolupráce s marketingem na přípravě promočních akcí (produkty, ceny, mechaniky, termíny)
  • Administrativní zajištění promo kampaní (kontrola dat, termínů a podkladů)
  • Operativní komunikace s dodavateli dle pokynů category manažera
  • Spolupráce s logistikou a dalšími týmy při řešení dostupnosti zboží a operativních problémů
  • Příprava pravidelných reportů výkonnosti kategorie (prodeje, dostupnost, promo)
  • Kontrola správnosti cen, produktových informací a promo označení v systémech
  • Evidence smluvních podmínek, bonusů a dohod s dodavateli
  • Kontrola neuhrazených faktur a urgence jejich uhrazení
  • Ad-hoc podpora projektů a úkolů v rámci týmu

Co požadujeme:

• SŠ vzdělání (ekonomické, administrativní, výhodou je vzdělání příbuzné farmaceutickým oborům)
  • Praxi v administrativě / nákupu / retailu výhodou (min. 2 roky)
  • Pečlivost, smysl pro detail a systematičnost
  • Samostatnost, spolehlivost a chuť učit se nové věci
  • Dobré komunikační schopnosti a schopnost spolupráce napříč týmy
  • Schopnost zvládat operativní změny a multitasking
  • Výhodou je zkušenost z retailu nebo e-commerce prostředí a orientace v práci s produktovými daty a reporty
  • Zákaznickou orientaci a schopnost řešit problémy

Počítačové dovednosti

• MS Excel – pokročilá úroveň (tabulky, filtry, jednoduché vzorce)
  • Znalost ERP systémů výhodou
  • Výhodou zkušenost s nástroji typu Abra / / Keboola nebo podobnými

Proč do toho jít s námi:

• Budete součástí důležitého týmu, který ovlivňuje sortiment a výsledky online lékárny
  • Práce má jasný dopad – přesnost dat, správně nastavené promo akce i hladký průběh nákupu
  • Budete spolupracovat napříč firmou (marketing, logistika, finance) = žádná rutina
  • Budete mít smysluplnou práci na známé a silné značce
  • Nabízíme spolupráci se zkušenými kolegy v přátelském týmu
  • Budete mít možnost ovlivňovat zákaznickou zkušenost milionů zákazníků
  • Práci pro společnost s 25 lety na trhu
  • Mobilní telefon, Notebook je nedílnou součástí pracovní výbavy
  • Budete mít možnost práce z domova (pravidelný home office dle domluvy)
  • Nabízíme 5 týdnů dovolené, stravenkový paušál, nákupy na lékárna.cz za zaměstnanecké ceny

Zaujalo vás to?

Pošlete nám svůj životopis a krátce napište, proč vás tato pozice zaujala. Těšíme se na vás!

Cell phone, Individual schedules of working hours, Meal tickets / catering allowance, Corporate events, Holidays 5 weeks, Occasional work from home, Flexible start/end of working hours, Notebook, Self-organization of the job, Discount on company products / services

Secondary education or professional training with a school-leaving exam
Czech (Proficient)