8 January

Copywriter se slovenštinou - Slevomat.cz, s.r.o.

Slevomat je místem, kde více než 2 milionu registrovaných zákazníků hledá inspiraci na nové zážitky v podobě služeb i zboží. Každý den spouští ve spolupráci s obchodními partnery přes 200 nových nabídek. Firmám, jež uveřejňují svou akci, pomáhá Slevomat ke zviditelnění, okamžitému prodeji i vyplnění kapacit. Jak to u nás vypadá? V posledních letech máme stabilně okolo 300 nadšených a kreativních zaměstnanců, ale stále si držíme firemní kulturu startupového charakteru. Najdete tu šikovné programátory, výborné obchodníky, kreativní oddělení, kde se připravují nabídky, i kolegy pečující o blaho zákazníků a partnerů. I když je kolektiv pestrý, funguje nám to skvěle a vzájemně se doplňujeme i učíme. Od velkých nadnárodních firem se odlišujeme především otevřenou a neformální firemní kulturou, kde může každý dobrý nápad získat rychle konkrétní podobu. Pohybujeme se v dynamickém prostředí plném inovací a změn, a to nás baví. Týmová spolupráce je základem úspěchu, a proto se často bavíme o tom, co vylepšíme v různých rovinách a napříč týmy. Chcete vidět, jak to ve Slevomatu chodí, tak sledujte zákulisí naší firmy na Facebooku nebo Instagramu! @SlevomatLIVE

Miluješ psaní a poznáš, když v textu něco skřípe? Je slovenština tvoje životní láska? Umíš velké myšlenky vyjádřit jasně, stručně, a ještě navíc vtipně? Dokážeš sdělit čtenáři/zákazníkovi to podstatné, aniž BYS NA NĚHO KŘIČEL/A? Máš hlavu otevřenou a nezalekneš se novinek a změn včetně AI? Výborně! Pak tě potřebujeme u nás v Karlíně.

Přidej se k našim copywriterům a pomoz nám tunit podobu zľavomatích nabídek. Jako člen content týmu budeš spolupracovat s grafiky a marketingovým nebo produktovým oddělením, nahlédneš do SEO nebo UX writingu.

Co od tebe čekáme:

• Perfektní slovenštinu (gramatika i stylistika) a lásku k psaní
  • Ochotu pracovat v týmu a docházet do našich kanceláří v Karlíně, i když občas můžeš bušit brilantní texty do klávesnice i z domova
  • Jsi týmový hráč – spolupráce s copy týmem i napříč celou společností bude probíhat na denní bázi
  • Zkušenosti s copywritingem oceníme

Co můžeme slíbit:

• Pohodovou firemní kulturu
  • Fungování bez zbytečných byrokratických nařízení
  • Zázemí v nových kancelářích Butterfly Karlín
  • Fajn tým českých a slovenských profíků, který tě v začátcích podpoří a v nesnázích poradí
  • Prostor pro pečlivost a kreativitu – čím víc nápadů máš, tím líp (když je umíš i dotahovat)

Zní to jako práce pro tebe? Ozvi se nám přes tlačítko „odpovědět“, připoj své CV a ukázky svých prací (ideálně reklamní texty, třeba i popisky z e‑shopu). Napiš, proč by nám to společně mohlo klapat, a vypracuj následující úkol: Každá naše nabídka začíná „vtipem na úvod“, krátkým textem, který má zákazníka zaujmout a pobavit. Vymysli dva takové fórky – jeden na burger, druhý na masáž (pro fajnšmekry masáž tantrickou).

Příklad vtipů:

Co si řekne losos, když se dostane pod ruce sushi mistrovi? „A jsem v rejži!“
Skvělý oběd dnes ve dvě? Jelito, kopyto, burrito!

Poté se ti ozve Terka z HR, která tě provede dalšími kroky.

Těšíme se!

Education is not important