7 January

Specialista Compliance junior - Broker Consulting, a.s.

Broker Consulting, a. s. Jsme jednou z největších poradenských společnosti na českém i slovenském trhu v oblasti financí a realit. Od roku 1998 jsme získali na českém trhu důvěru více než 700 000 klientů. Služby naší společnosti Broker Consulting poskytuje přibližně 2 000 finančních konzultantů ve více než 150 klientských centrech a kancelářích. Více na www.bcas.cz a na www.okpointy.cz. Navštivte také náš Facebook a LinkedIN Broker Consulting a Facebook a LinkedIn Broker POINTů. Pro naši sesterskou společnost MONECO investiční společnost, a.s. vedenou u Městského soudu v Praze B 25207; IČ: 09052984, hledáme "IT projektového manažera", který bude po zaškolení zodpovědný primárně za řízení projektů zaměřených nejen na implementaci nových IT systémů společnosti. Společnost je dnes na trhu profilovaná jako mladá, rychle se rozvíjející ryze česká investiční společnost se spravovaným majetkem přes 4 miliardy korun.

MONECO IS, mladá, rychle se rozvíjející ryze česká investiční společnost se spravovaným majetkem téměř 10 miliard korun hledá interního právníka / specialistu compliance juniora, který bude součástí týmu zodpovědného za právní agendu a činnost compliance investiční společnosti.

Co přesně bude Tvým úkolem?

• příprava a kontrola korporátní právní dokumentace (zápisy ze zasedání orgánů společnosti apod.)
  • příprava a kontrola další právní dokumentace (smlouvy, prohlášení, klientské formuláře)
  • tvorba a aktualizace vnitřních předpisů
  • monitoring legislativních změn a jejich implementace
  • právní poradenství dalším oddělením společnosti
  • task management v oblasti compliance a řešení uvedených zadání
  • vedení compliance evidence a provádění compliance kontrol
  • komunikace s ČNB, FAÚ apod.

Co Tě u nás naučíme?

• znalost právní předpisů v oblasti kolektivního investování, podnikání na kapitálovém trhu, opatření proti legalizaci výnosů z trestné činnosti, korporátního práva
  • komunikovat s kolegy napříč jednotlivými odděleními společnosti, ale i se spolupracujícími investičními společnostmi, obchodníky s cennými papíry či investičními zprostředkovateli
  • nahlížet na řešenou problematiku nejen čistě právním pohledem
  • rozvíjet si své znalosti v oblasti práva

Co k tomu potřebuješ?

• být absolvent(ka) VŠ v oboru právo, případně být student(ka) VŠ v uvedeném oboru (student 4. až 5. ročníku)
  • být aktivní uživatel MS Office, mít schopnost rychle si osvojit práci s dalším SW
  • mít základní znalost korporátního práva, cenných papírů a kapitálových trhů
  • mít smysl pro detail, pečlivost a zájem o učit se nové věci
  • být komunikativní, samostatný, spolehlivý a mít iniciativu při řešení úkolů

Výhodou bude, pokud jsi odolný/á vůči stresu a důsledný/á při řešení zadaných úkolů. Pokud budeš s námi tvořit organickou součást týmu a dobře zapadneš do naší příjemné atmosféry. Pokud Ti není cizí finanční trh a chceš se věnovat problematice compliance, pak jsi pro nás ideální kandidát.

Koho se těšíme přivítat mezi nás?

Kolegu/gyni s pozitivním přístupem k životu, k práci, lidem s chutí prezentovat úspěšnou, stabilní a perspektivní firmu, která je součástí silné finanční skupiny. Kolegu/gyni se zájmem o navázání kvalitní a dlouhodobé spolupráce po dobu studia na zkrácený úvazek následně s možností přejít na úvazek plný. V případě ukončeného studia na plný úvazek.

Co můžeme nabídnout

Zaměstnání ve firmě, která je ekonomicky stabilním zaměstnavatelem v ČR s rodinným přístupem ke svým zaměstnancům. Práci v rámci níž se budeš moci rozvíjet a získávat zkušenosti. Nabídku benefitů jako např. příspěvek na stravování, na rekreaci, penzijní připojištění nebo životní pojištění, poskytování Sick days.
Kancelář u metra Nové Butovice, včetně občasné práce z domova.

Contribution holiday, Meal tickets / catering allowance, Bonuses, Sick days, Refreshments on workplace, Contributions to the pension / life insurance, Contribution to sport / culture / leisure

Part-time work
Contract Duration:
Permanent
University
Czech (Proficient), English (Advanced)